• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

win 7 64 bit Yardım eder misiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AdeLLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AdeLLe

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
21 Nis 2009
Puanı
0
konuyu nereye acıcagımı bilemedim şimdiden özür diliyorum.mod arkadaşlar yerine taşırlarsa sevinirim.Sorunuma gelelim..win 7 64bit ultimate kurdum ama eskiden 32bit kullanıyordum 3gb ram war bilgisayarımda..64bit kurdugum için ram yükseltmek istiyorum ama anakartım destekliyor mu bilemedim..
PEGATRON IPMIP-H55-GEN anakartım var..yardımlarınızı bekliyorum pek anlamıyorum ama 8gb tek modül ram almayı düşünüyorum..Tesekkür ediyorum şimdiden..

PEGATRON IPMIP-H55-GEN anakartının desteklediği ram çeşitleri ve maksimum ram miktarı ;
Desteklenen Bellek Türleri : DDR3-800, DDR3-1066, DDR3-1333 SDRAM
En Fazla Bellek Miktarı : 16 GB

Desteklenen Bellek Türleri DDR3-800, DDR3-1066, DDR3-1333 SDRAM
En Fazla Bellek Miktarı 16 GB

Tek parça takaçaksanız sorun olmazda eğer ilave takaçaksanız diğer ram'in hz miktarına dikkat edin uyuşmazlık gösterir.

Geri