• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Windows 7/8?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Prograf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Prograf

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
2 Haz 2010
Puanı
59
Arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız gibi bilgisayarıma windows 7 mi yükleyeyim yoksa 8'i mi deneyeyim?Windows 7 kullanıyorum şu anda bilgisayarı temizlemek adına format atıcam.Sonra düşündüm ki windows 8'de yükleyebilirim.Windows 8 kullananlar varsa kullanışlı olup olmadığını ve windows 7'den ne gibi farklılıkları var bahsedebilir mi?Birde sorunları var ise nelerdir bunlar.Yani herkes gibi bende bilgisayar illaki oyun yükleyeceğim yada ne bileyim VB yada ps , botlar vs. sıkıntı oluyor mu bunlarda?İlgilenecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler:sevgi2

Windows 8 Kullanmamanı tavsiye ediyorum Başlat tuşu + başlat bile yok ortada çok zor oluyor herşey maus hükmüyle saga ilerlettin mi başlar vs acılıyor sola dogru kapanma sonra .Net yüklemelerde %100 sorun cıkıyor otomtik 4.5 yüklüyor ama msn vs çalıştırmak içi 3.5 veya 4.0 yüklemen lazım onuda windows 8 engellemiş klosör ayarlarından engeli kaldırabiliyorsun ugraştırıcı baya daha da var yani anlamtak istedigim Windows 7 Tavsiyem en gözeli sorunsuz.

Windows 8, windows 7 'ye göre daha hızlı. Bence win 8 notebook ağırlıklı tablet bilgisayarlar için yapılmış. Metro özelliği masaüstü bilgisayarlar için çok kötü olmuş kısaca bilgisayarın dokunmatikse win 8 masaüstü - laptopsa win 9 çıkana kadar win7 devam et derim.

Windows 8 Kullanmamanı tavsiye ediyorum Başlat tuşu + başlat bile yok ortada çok zor oluyor herşey maus hükmüyle saga ilerlettin mi başlar vs acılıyor sola dogru kapanma sonra .Net yüklemelerde %100 sorun cıkıyor otomtik 4.5 yüklüyor ama msn vs çalıştırmak içi 3.5 veya 4.0 yüklemen lazım onuda windows 8 engellemiş klosör ayarlarından engeli kaldırabiliyorsun ugraştırıcı baya daha da var yani anlamtak istedigim Windows 7 Tavsiyem en gözeli sorunsuz.

İnternettede biraz araştırdım pek memnun gözükmüyor kullananlar.Aralarındaki farkı öğrenmek istedim.Teşekkürler :)

----------

Windows 8, windows 7 'ye göre daha hızlı. Bence win 8 notebook ağırlıklı tablet bilgisayarlar için yapılmış. Metro özelliği masaüstü bilgisayarlar için çok kötü olmuş kısaca bilgisayarın dokunmatikse win 8 masaüstü - laptopsa win 9 çıkana kadar win7 devam et derim.

Dizüstü kullanıyorum.W7 Candır diyoruz o zaman :D

Valla istediğini diyebilirsin ben windows xp home edition kullanıyorum. :D

Sadece ben xp kullanmıyormuşum.Rahatladım.
Laptopumda W7 var şu saate kadar hiç şikayetim olmadı.8 i deneyecektim fakat çok kötülediler o yüzden dediğin gibi w7 candır.

Windows 8 in videosunu izledim biraz karışık en iyisi windows 7 bence

Windows 8 ' i denemiş birisi olarak söylüyorum çoğu oyunda sorun yaratıyor.Diğer kötü bir yanı ise çok karışık.1 gün denedim windows8'i sonra hemen windows7'ye döndüm sen düşün artık.Karar sana kalmış.

Windows 8 ' i denemiş birisi olarak söylüyorum çoğu oyunda sorun yaratıyor.Diğer kötü bir yanı ise çok karışık.1 gün denedim windows8'i sonra hemen windows7'ye döndüm sen düşün artık.Karar sana kalmış.
Beklediğim cevap buydu.Teşekkür ederim.

Sıradaki sorun bi hard-disk bulmam gerekiyor :D 22gb aktarılacak dosyam varda :D

W8'de eski oyunlar,programlar falan çok hata veriyor,yüklenmiyor.Performans açısından W8 W7'ye göre üstün ama W7 Ultimate tavsiye ederim :)

Geri