• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Windows 8 Ücretsiz Format Atmak [Videolu Anlatım] / NO CD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Puanı
152
Merhaba arkadaşlar, bu videoda sizlere Windows 8'in tamamiyle kendi özelliğinden kaynaklı format atma işlemini göstereceğim.
Bu işlem sayesinde hiçbir ücret ödemeden, lüzumsuz format CD'leri ile uğraşmadan format atabileceksiniz..
Konu, videolu anlatım olarak hazırlanmıştır, iyi seyirler.
:)
Sürç-ü lisans ettiysek affola..

Not:
Bu işlemi yapmak için Windows 8 orjinal sahibi olmanız gerekmektedir.

Teşekkürler. Peki şöyle birşey olsa internette windows 8 keyleri var bu özellik ile format atsak sonra o keylerden birini girsek açılır mı pc illa orjinal mi olmak zorunda

allah razı olsun senden :D orj win8 var çok kötü durumda bilgisayar nasıl format atarım diye düşünüyordum :D

Geri