• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Winsock Birden Fazla Bağlantı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XnCN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XnCN

Banlanmış Üye
Aktiflik
K.Tarihi
5 Tem 2009
Puanı
236
Merhaba arkadaşlar bir projeye başlamak istiyorum fakat bir sorunum var bir servera birden fazla kisinin bağlanmasını nasıl sağlıyabilirim.
Bir kisi bağlanınca diğer client servara bağlanamıyor.

bunun winsockla kullanımı konsunda fikir sorunum var

biraz bakındım ırc chat server olarak geçiyor benim istediğim bu değil .Eğer çözemezsem web hosting üzerine php bilgimle bir scprit yazıcam ve programı ona bağlıyıcam
tam winsock classlarını hatırlamıyorum ama Socket olarak alırsak class ı
Dim sockets(2) As Socket yapıcaksın sürekli redim leyeceksin yeni baglantı geldiginde

winsock dediğine sanırım vb6,
anahtar kelimen load, load ile winsock nesnesi programsal olarak oluşturabilirsin. winsock nesnelerini indexable olarak değiştir winsock(0),winsock(1),winsock(2) tarzında load yaparak devam et

winsock dediğine sanırım vb6,
anahtar kelimen load, load ile winsock nesnesi programsal olarak oluşturabilirsin. winsock nesnelerini indexable olarak değiştir winsock(0),winsock(1),winsock(2) tarzında load yaparak devam et

vb.net kullanıyorum kusuruma bakmayın üstteki yorumunuzu görmedim. vb6 da bu winsock(1) vb seyler yazılıyor fakat .net 'de bu olmuyor

Bak senin PHP bilgin var. Client - Server ilişkisine girmeden, PHP bilginle yapabileceğini düşünüyorum. Umarım anlamışsındır. (;

Paket programlama lazım. Ona kafa yoracağına sql veritabanı - PHP ile daha basit bence. ;) Ama ben winsock'dan vazgeçmem diyorsan sen bilirsin genede. Boşu kafa yorma diye dedim. :D

Geri