• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Yardımcı Olabılırmısınız

__SpunKy__

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Puanı
1
Arkadaşlar Vb.net de İddaa Analiz Programı Nasıl Yapabılırım Bilgi Verebilirmisiniz ?

4fne.jpg

Böyle Birşey Girilen 2 Takımın Bilgilerini KArsılastırıp %sını bulup sonucu verecek bir program nasıl yazabılırım

Bu Moderatorler İlgilenmıyormu ?

Öncelikle belirtmek isterimki sordugun sorular illa cevaplanmak zorunda değil.İkinci olarak da belirtmek isterimki sorulan sorulara bu kadar güzel ve hızlı cevap verilen daha güzel bir forum bilmiyorum ne yazıkki. Soruna cevap vermek gerekirsede, webbrowser kontrollerini ve string işlemlerini çok iyi bilmen gerekiyor. Program içerisinde Math fonksiyonu ile toplama, çıkarma yaparken, aynı zamanda tarih işlemlerinde yapman gerekir.

tamm kardeşim birşey demiyorum ümit le konusimde duruma hakim yöneticileri atasın bu bölüme

İddaa üzerine bir program yapmak hem yorucu, hem de mantıksız olur. Zaten bu tür birkaç programlar var. Açıkçası kimsenin bu duruma el atacağını sanmıyorum. Eğer öyle istek üzerine program yapacak adamlar varsa bu bölüme atanması çok hoş olur ki ben sanmıyorum. ^^

fena derecede illegal deme teşşebüsün dahi hapise götürebilir ve idda için istatistik yazılımı yapmak insan kaynağı sayısını arttırman anlamına gelir ve otomatik veri akışı sağlanamaz veriler güncel olarak manuel girilmeli

fena derecede illegal deme teşşebüsün dahi hapise götürebilir ve idda için istatistik yazılımı yapmak insan kaynağı sayısını arttırman anlamına gelir ve otomatik veri akışı sağlanamaz veriler güncel olarak manuel girilmeli

Kardeşim Ben Millet İçin Yapmıyom Kendim için Yapıyorum + Programı yaptım birkaç eksıgı var o konuda yardım ıstedım

Geri