• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Yazıcı Mürekkep~Tonerli mi ?

ibosivas58

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
26 May 2009
Puanı
22
Mevcut yazıcımın kartusu pahalı acıl bı yazıcı almam lazım arkadaslar tonerli mi sizce yoksa piyasada bitmeyen kartuslu dısarıda murekkep tankları olan yazıcı var ondan mı alsam ev ıcın.İkisi arasıdan kaldım linkteki

Tonerli olan kartuş 1000 sayfa kapasiteli fakat bittiğinde yeni toner 240 tl civar.Doldrma yapılıyor mu onlarda biliyorum.+Wifi cıktı alma ozellıgı var.

Samsung Sl-m2020w Mono Lazer Yazıcı GittiGidiyor'da 189600939

Mürekkepli
Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı Canon Mg2450-kampanya GittiGidiyor'da 182128898

Çok sık çıktı almıyorsan tonerli al, sık çıktı alıyorsan kartuşlu al. Çünkü sık kullanmayıp kartuşlu alırsan kartuştaki mürekkep kurur ve kartuş bozulur. Ama tonerde böyle bir olay yoktur istediğin zaman kullan sıkıntı olmaz.

Aslında tonerli lazer yazıcı her bakımdan daha avantajlı ama biraz maliyetli, kartuşlu yazıcı pek çekilecek çile değil.

Son olarak toner bittiğinde onun da dolumu yapılıyor yeni toner almana gerek yok ;)

Çok sağ olun Ümit bey tonerliyi alıyorum fiyatıda baya iyi diğer sitelere göre kolay gelsin ..

Düşünmeye bile gerek yok. Kartuşlu yazıcım var memnun değilim. Kesinlikle tonerli almak lazım.

Geri