• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Youtube Bot ile view kasmak :)

GeneRaLc2

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 May 2011
Puanı
55
Merhaba arkadaşlar; bu konu özellikle YouTube'de yeni kanal açan arkadaşların işine yarayacağını düşünüyorum :) Videodaki adımları izleyerek uygulayabilirsiniz.Denendi ve çalışıyor.:pro

Download: http://s9.dosya.tc/server2/yghwxu/youtube-bot.zip.html
Virüs Total:https://www.virustotal.com/tr/file/...4c9a8ceb441c47a4473b45b2/analysis/1489470757/

​NOT:ALINTIDIR

Peki bu getiri veriyormu sence yoksa sadece izlenme sayısınımı yükseltmeye yarıyor kanal tehlikeye girer mi ?

Youtuber'e sormuşlar neren eğri? Nerem doğru ki demiş.

Getiri getiriyor mu,getirmiyor mu orasını denemedim.Ama view sayısı artıyor ve kanalın kesinlikle tehlikeye girmez.Video'daki gibi yap.Hangi videonun izlenmesini istiyorsan sadece o video linkini programa yapıştır.Ve ondan sonra program view kasmaya başlar.En geç 1gün içinde viewler yansır :)

Getiri getiriyor mu,getirmiyor mu orasını denemedim.Ama view sayısı artıyor ve kanalın kesinlikle tehlikeye girmez.Video'daki gibi yap.Hangi videonun izlenmesini istiyorsan sadece o video linkini programa yapıştır.Ve ondan sonra program view kasmaya başlar.En geç 1gün içinde viewler yansır :)

Teşekkürler bakalım ne olacak elimde pc dolu aç dursun :D izlenime bakıyor millet zaten illaki getirisi olur :)

Yanılmıyorsam 1hafta yada 30günlük deneme süresi olarak kullanıyorsun.Ondan sonra ücretli olarak satın almanı istiyor.Konu fazla ilgi görür ise Serial Numaralarınıda paylaşacağım :) Bol view kasmalar :)

Son düzenleme:
Program işe yarardı fakat indiremedim, çünkü direk virüslü dedi :) Biraz daha dikkat etsek iyi olur sanırım.

Geri