• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

5 Slotlu Efsun Botu (Almanca & Türkçe Çeviri) & (Koruma Olan Serverda Çalışıyor)

WILDGUARD

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
8 Tem 2014
Mesajlar
107
Puanı
9
Konum
İstanbul
5 Slotlu Efsun Botu (Almanca & Türkçe Çeviri) & (Koruma Olan Serverda Çalışıyor)

Efsun Botu Türkçe'dir ve korumali (Patch) olan serverda çalışmaktadır.

5 slotlu ve hız bakımından en ideali , hızı aşırı oldugu için buldugu efsunda duramayan tarzda degil. Acele etmeden daha saglıklı efsununuzu yapabilirsiniz..


tsck.png


NOT : Patch koruması olan serverda çalışmaktadır

INDIR | VirusTotal





Bu efsun botu Almanca ve Türkçe'ye çevirince bot calısmıyor hata veriyor ama Almanca olarak her serverde calısıyor. Almanca kelimelerin Türkçe çevirisi rar'ın içinde mevcut...

5 slotlu ve hız bakımından en ideali , hızı aşırı oldugu için buldugu efsunda duramayan tarzda degil. Acele etmeden daha saglıklı efsununuzu yapabilirsiniz..

# Videolu Anlatım #

# Yazılı Anlatım #
- Oynadıgınız oyun acık olsun (karakterede giriş yapın)
- İndirdiginiz rar'ın içinde "ProcessHacker 2.25 Setup" klasörü içinde "ProcessHacker 2.25 Setup.exe" calıstırıp kuruyoruz.
- Kurulum bittikten sonra kurdugunuz masaüstüne kısayolu olan "Process Hacker 2.exe" açıyoruz.
- Oynadıgınız oyunun adına sag tıklayıp "Miscellaneous > Inject DLL..." tıklayıp karsımıza cıkan sayfadan indirdiginiz rar'ın içindeki "Efsun Botu > Ultimate-Tool.dll" Tıklayıp Acıyoruz (Resimli Anlatım 1.İşlem ve 2.İşlemde Mevcut)
- Tekrar karsımıza bir sayfa cıkacak ve burdan "Switch-Bot" tıklıyoruz... (Resimli Anlatım 3.İşlemde Mevcut)
- "Slot #1 > Slot #2 > Slot #3 > Slot #4 > Slot #5" sekmelerinden istedigimiz efsunu seçip seçtigimiz efsunun yanındaki kucuk kutucuga "1" yaziyoruz. Daha sonra "Optionen" sekmesinden "Sleep-Zeit in ms: 0" yapıyoruz. (Resimli Anlatım 4. İşlemde Mevcut)
- "Slot #1 > Slot #2 > Slot #3 > Slot #4 > Slot #5" sekmelerinden tek tek "Starten" basıp efsununuz degismeye baslayacak ve buldugunda size buldugunu belirtecek (Resimli Anlatım 5. İşlemde Mevcut)

# Resimli Anlatım #
1copydel.jpg


2copywz.jpg


3copyp.jpg


4copyxz.jpg


5copyw.jpg


# Videolu Kanıt #

tsck.png


NOT : Patch koruması olan serverda çalışmıyor

INDIR | VirusTotal
 
Geri
Üst