zar zor aldım sana nasıl ısmarlıyam la indirimden çıktı zatenBanada ısmarlasana lan.
forever mı izliyon kenks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zar zor aldım sana nasıl ısmarlıyam la indirimden çıktı zatenBanada ısmarlasana lan.
zar zor aldım sana nasıl ısmarlıyam la indirimden çıktı zaten
forever mı izliyon kenks
Ne doları lan sene 2007 internet kafelerin vazgeçilmez kulaklığı5 10 dolara benziyor o
Kanka sendeki bu zeka kimsede yok 300 e satan varken 500 e alırlarmı ayrıca 2 adetten sonrası herhalde ticarete giriyormuş o yüzden vergi alıyorlarmış tam araştırmadım ama böyle bişeyAlıp TR'de satalım 500e?
Peki ben bir kulaklık istiyorum fiyatı 61 dolar fiyatı acaba sorun yaşarmıyım nasıl alcam bide kredi kartıylamı ininalla oluyormu?her türlü yaşar telefon almayın sakın
bu siteden telefon alsam gümrükte falan sıkıntı yaşarmı ?
Peki ben bir kulaklık istiyorum fiyatı 61 dolar fiyatı acaba sorun yaşarmıyım nasıl alcam bide kredi kartıylamı ininalla oluyormu?
Kimle konuşçamki bende kulaklık alcam baya ucuza geliyorda burda 310 tl falan amazonda 130tlye geliyor.ve hangi havalimanına geliyor türkçemi konuşçam o chattanininial oluyor gümrükte takılma olmaz fakat kargo ücreti yavaş seçin hizlisi çok pahalı ayrıca chatten konusun kargo parasını düşürmeye çalışın biraz
Kimle konuşçamki bende kulaklık alcam baya ucuza geliyorda burda 310 tl falan amazonda 130tlye geliyor.ve hangi havalimanına geliyor türkçemi konuşçam o chattan
Aldığın ürüne bağlı.Cep telefonu alırsan takılır kalır gümrükte.Üstünü ödeyerek alabilirsin ancak.Ama satıcıyla aran iyi olursa onunda üstesinde gelme taktikleri var tabii
ürün geldi beyler on numara bi kulaklık lan