QuietTouch
Global Mod
Bende hem yorumlar hem o abuk subuk yazi gozukuyor
Şanslısın yorumlar gözüküyo sonuçta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hem yorumlar hem o abuk subuk yazi gozukuyor
</vb:if>
Sen palavere birak. Sen 3 milyar 750 milyon milyar sen naptin?. Evde cocuklar ac kal sen ne diyor biliyor? sen diyor senin dimanini ..as.das.d.....HTML:</vb:if>
...olması gerekirdi. Shifte iyi basamamışım / yerine 7 gelince öyle bir sorun oluşmuş )
Hızlı mesaj düzenleme çalışmıyordu onu düzeltmeye çalışıyordum, epey uğraştırdı ama düzelttim, şuan canavar gibi çalışıyor.
Sen palavere birak. Sen 3 milyar 750 milyon milyar sen naptin?. Evde cocuklar ac kal sen ne diyor biliyor? sen diyor senin dimanini ..as.das.d.....
Aynısından ben de istiyorum. Uzun zamandır böyle kafa yapacak birşey arıyorum
Bonzai küçük bir ağaç türü değil mi ya
Mesajımı alıntı yapın beyler şuan bu görünecek ama alta yazanın mesajı alıntılayın gözüküyor
<7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if><7vb:if>
Bonzai küçük bir ağaç türü değil mi ya
HTML:</vb:if>
...olması gerekirdi. Shifte iyi basamamışım / yerine 7 gelince öyle bir sorun oluşmuş )
Hızlı mesaj düzenleme çalışmıyordu onu düzeltmeye çalışıyordum, epey uğraştırdı ama düzelttim, şuan canavar gibi çalışıyor.