• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Age of Conan İçin Gelecek Planları Açıklandı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Liaison
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Liaison

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
25 Mar 2012
Mesajlar
199
Puanı
61
24861111.gif


Funcom Age of Conan için sıradaki büyük güncellemenin tarihi olarak 2012 yılının sonu ya da 2013 yılının ilk çeyreği olarak açıkladı. Gelecek güncelleme ile birlikte Amphitheatre of Karutonia level 80'e kadar gelişebilecek. Ayrıca the Conqueror and Bear Shaman sınıflarında da iyileştirmeler yapılacak. Yine eski zindanlar için yepyeni Pvp mini oyunlar bu güncelleme ile oyunculara sunulacak.
Çıktığı ilk günlerde oldukça popüler olan ama sonrasında hızla oyuncu kaybeden Age of Conan'da hala barbarlık yapan varsa bu güncelleme ilgilerini çekebilir.

dq8gb.jpg


15711.png


İyi forumlar.

 
Son düzenleme:
Geri
Üst