ulan hiç üzerine alınmadı he , adama lafta atılmıyor arkadaşbi kere korku olarak paranormale gittim sağolsun salondaki kezbanlar hiç izletmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ulan hiç üzerine alınmadı he , adama lafta atılmıyor arkadaşbi kere korku olarak paranormale gittim sağolsun salondaki kezbanlar hiç izletmiyor
çakamadım olayı ondan alınmadım ve hala çakmış değilim ?
ulan hiç üzerine alınmadı he , adama lafta atılmıyor arkadaş
çakamadım olayı ondan alınmadım ve hala çakmış değilim ?
hangi sitede yayınlanıyo kanka konulu filmler ? söylede izleyelim. :dnc:Ahh fragmanda olaydı iyiydi. Hasan Karacadağ son zamanlarda konulu film çıkartıyor. Adam korkutmayı çözdü. Helal!
Filmin konusu ney peki bilgisi olan ?
Büyü ve Kuran-ı Kerim. Hasan Karacadağın bütün filmlerinde Kurandaki bilgiler anlatılıyor. Sanırım bide Sır perdesini aralamak için Hoca getirecekler
Bunada gideriz belki altımıza eder geri geliriz.
Beyler Dabbeyi hiç izlemedim sizce dabbe 1 2 3 4 artık ne kadar varsa açıp izlemelimiyim yoksa vakit kaybı mı?
Beyler Dabbeyi hiç izlemedim sizce dabbe 1 2 3 4 artık ne kadar varsa açıp izlemelimiyim yoksa vakit kaybı mı?
Bu korku filmleri bana çok saçma geliyor hele şu Türk filmleri
Tamam sana bi büyü yapıldı ama insan hep aynı yerde beklemez ki Bir cin vakasını izledim adamları en az 20kere çarpıyor ama evden ayrılmıyorlar.Ulan gitsene şehrin en kalabalık yerine madem cin çarpacak milletin içinde çarpsın yada çarpacaksa herkesi birden çarpsında toplu katliam olsun
Ne bilim bi camiye gider insan niye tek başına köyün birisinde evde duruyorsun kaçsan kurtulacaksın.Bu paranormal activity'de de aynı olay oldu