CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
Erdo'ya ver gazı abi.
Lan kayamısın porselenmisin.Dikkat et fincanı taştan oyarlar ebenin gözüne koyarlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erdo'ya ver gazı abi.
Al işte bu çocuğa gaz ver kendini hitler bile sanar neyse ben bunu rapor etsem uyarı alır mı ?Lan kayamısın porselenmisin.Dikkat et fincanı taştan oyarlar ebenin gözüne koyarlar.
Al işte bu çocuğa gaz ver kendini hitler bile sanar neyse ben bunu rapor etsem uyarı alır mı ?
Aha kavga var.
Almış arkasına admini gelmiş.Geçme namık kemal köprüsünden ürkütürsün vakvakları ebenin evine çam diktim git topla kozalakları
Almış arkasına admini gelmiş.
Biz yine admin alıyoruz.Senin gibi neyse şimdi ban yerim.
erdo abi sıra bende sıra bende
o laflar boy boy :SD: hepinizi seviyorum <3
Mademki kovboysun gelen geçen Bizde seni seviyoruz.
Edit ban yiyicez yeter.
Alın bunları buradan.
Şuan raporlasam sizi haksız duruma düşersiniz farkındamısın bilmiyorum erdoyu tanıyorum da seni tanıdığımı hatırlamıyorum.
sen bi ağlamayı kesermisin
Şuan raporlasam sizi haksız duruma düşersiniz farkındamısın bilmiyorum erdoyu tanıyorum da seni tanıdığımı hatırlamıyorum.
Parayı bulunca insan değişiyor demişler ya sen anasını satayım hep aynısın ne yapacaz senle moco cocoMademki kovboysun gelen geçen Bizde seni seviyoruz.
Edit ban yiyicez yeter.
Parayı bulunca insan değişiyor demişler ya sen anasını satayım hep aynısın ne yapacaz senle moco coco
Ben hep zengindim daha zengin oldum fark etmedi pek dx