Iyethshar
Aileden
Trip atma len yukardaki postu görmedin mi? Şakasına koyduk adam namus belasına sardı :hsml:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ryohei yazisini degistirebilirmisin?. Daha farkli birsey yazarsa daha iyi olur. Veya ryohei bide is moderatör yazisinin silip öyle atarsaniz daha iyi olur
Yapma Kaya abi Biz ettik sen etme
Gel birbirimize dürüst olalım. İlk defa bir çalışmamı beğenmiştim ve sen onu beğenmeyip, ondan daha sade, kötü demiyorum sen beğendiğin için, bir çalışma istedin ve inan bana öyle bir koyduk bu bana anlatamam...:drunks Bende düzeltmedim trip atıp
sen çok ters gidiyorsun kardeşim kaya benim kaandı sanırım o arkadaşın ismiYapma Kaya abi Biz ettik sen etme
H....tır Faka bastık Faillllll!!!! Kaan abi biz ettik sen etmesen çok ters gidiyorsun kardeşim kaya benim kaandı sanırım o arkadaşın ismi
Arkadaslar banada imza + avatar yapabilecek varmı The Bright'ın ki gibi birşey istiyorum
imza lazım şimdide
Ryohei yazisini degistirebilirmisin?. Daha farkli birsey yazarsa daha iyi olur. Veya ryohei bide is moderatör yazisinin silip öyle atarsaniz daha iyi olur
Çağrı.Çağatay^^
Çağrı.
Hakan bir kızı paylaşamıyorsunuz ne iş
Hep hırkız bunlar avatarlarımı çaldılar
Sen kızı Hakan'dan çaldın sus.
Tartışma yaratma burda hakan konuyu ilk açtığı gün koysaydı o fotoyu ben hem gifini yaptırdım hemde normal imza ve avatarını sonra benden gördü oda yaptırdı ben burda hakana kötü bişeymi diyorum sen ne haddinle karışıyosun ?