• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Battlefield 4'ten Bir Bedava DLC Daha

Lovecraft

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
2 Ağu 2014
Mesajlar
61
Puanı
45
Konum
İstanbul
y4k947.jpg



Mayısta başlattıkları bu kampanyayla ilk başta Dragon's Teeth içerik paketini bedava dağıtan EA Games, geçtiğimiz ay da Second Assault isimli indirilebilir içeriği bize ücretsiz sunmuştu.Bu sefer Naval Strike'ı bedava dağıtan EA Games, Battlefield 1 çıkmadan önce son bir kez oyuncuların ilgisini serinin üzerine çekmeye çalışıyor.


Naval Strike oyuna su savaşları temalı, 4 tane harita ekliyor. Bunlar: Lost Islands, Nansha Strike, Wave Breaker ve Operation Mortar. Bunun dışında 5 tane yeni silah ve silah eklentileri de gelen yenilikler arasında. Bir de Carrier Assault isimli klasik Battlefield 2142 modunun revize edilmiş hali ilave edildi oyuna bu paketle birlikte.


Bu teklifin sadece 26 Temmuz'a kadar geçerli olduğunu hatırlatayım. O tarihe dek içeriği bir kez indirdiğiniz zaman sonsuza kadar kütüphanenize eklenmiş oluyor.


Merak edenler için trailer:


 
Geri
Üst