sayfayı kapatıyordur görünce ispisSizlerin ki böyle ise benimki nasıldır düşünemiyorum.. :eat:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sayfayı kapatıyordur görünce ispisSizlerin ki böyle ise benimki nasıldır düşünemiyorum.. :eat:
Ama üstündeki yazıları görünce normale dönüyorumO zaman imzam tehlikede.
Seni görünce sanki böyle utangaç bir kızmışsın gibi hayal ediyorumSizlerin ki böyle ise benimki nasıldır düşünemiyorum.. :eat:
Seni görünce sanki böyle utangaç bir kızmışsın gibi hayal ediyorum :-*
Hayret hiçbir şey hissetmedim Galiba normale dönüyorumBen ben
Harbiden normalde öyle hissediyorsunuzdur da size normal geliyordur Şimdi normale dönüyorsunTövbe tövbe ulan senin yorumlarından sonra Skrillex i bende utangaç hoş bir kız sanmaya başladım bak kafayı yemezsek iyidir
Tövbe tövbe ulan senin yorumlarından sonra Skrillex i bende utangaç hoş bir kız sanmaya başladım bak kafayı yemezsek iyidir
bence sen milleti anormal yapmaya başlıyorsunHarbiden normalde öyle hissediyorsunuzdur da size normal geliyordur Şimdi normale dönüyorsun
Hayır normale döndürtmeye başladım
bence sen milleti anormal yapmaya başlıyorsun
Al mouse bozuldu var bir şeylik sende bak git bir duş al gelHarbiden normalde öyle hissediyorsunuzdur da size normal geliyordur Şimdi normale dönüyorsun
Allah korusunAl mouse bozuldu var bir şeylik sende bak git bir duş al gel
Ben kendimde olan ve hoşlanmadığım bir şeyi size aktarıyım.:grin Ben herhangi bir konuya yorum atarken veya yorumları okurken kişinin avatarına bakıyorum - haliyle gözüme çarpıyor- örneğin kişi avatarına kız koymuşsa sanki onu kız'mış gibi hayal ediyorum, sonra yorum yaparken diyelim ona adamım felan diyicem hiç içimden gelmiyor :shm:Yani sanki kızla konuşuyormuş gibi oluyorum:fky:
Mesela Hakan : D
Iyyy hiç hatırlatma Hatırladıkça kriz geçiriyorumbenim eski avatarı hatırladın mı
silkroadosur
Sorun yok denilemez ama çok büyük sorun yok senide kız olarak değilde çocuk olarak görüyorumbende sorun yok
Evet aynısı banada oluyor hatta itiraf ediyorum
Skrillex ; yıllardır aradığım bayan kendisinden elektirik alıyorum utangaç ve mahçup tavırları çok hoşuma gidiyor.
Buradan forum huzurunda kendisine bu tavırlarından ötürü bir hediye armagan etmek istiyorum.
Bak benim sayemde içini döktün