nereye gitti la sapa sağlam şuan kullanıyorum gitse bırak lolü bpde oynayamamGalaxy modelini kullanıyordum 9500gt nin sağlam karttır ama o kadar ısınıyorsa gitmiş demektir senin yapabileceğin bişey yok bu durumda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereye gitti la sapa sağlam şuan kullanıyorum gitse bırak lolü bpde oynayamamGalaxy modelini kullanıyordum 9500gt nin sağlam karttır ama o kadar ısınıyorsa gitmiş demektir senin yapabileceğin bişey yok bu durumda.
Sorun bir arkadaşıma ait foruma üye olmadığı için konuyu ben açtım.Her neyse termal macunu değiştirdi hocam akşam bunu konuşmuştuk.
ızgaraları da temizlemiş mi ?
Kardeş boştayken gpu kullanımını gösteren bi grafik atarmsn. Ramlerinin mhz değerlerini birde anakart modelini sorun yeni mi eskiden beri mi böyle ? Şuda var power dandik gibi
Aynen power-sat dandik.Kardeş boştayken gpu kullanımını gösteren bi grafik atarmsn. Ramlerinin mhz değerlerini birde anakart modelini sorun yeni mi eskiden beri mi böyle ? Şuda var power dandik gibi
Arkadaşımın atmamı istediği yorum.
Sorunun temizlik veya macun olmadığını biliyorum macunu 1 ay önce yeniledim nasıl sıkılması gerektiğini biliyorum bilgilendirme için teşekkürler power konusunda elimde daha büyük power olmadığı için deneyemiyorum yani o konuda yorum yapamıyorum aklınıza gelen herhanği farklı bir neden varsa belirtin belki çözüm olur
Not:68 derece sıcaklık yüksek değil fakat boşta 60 derece görmesi normal gelmiyor.
Temizlikten sonra hepsi yerli yerine oturdu ekran kartı nvdia sürekli güncelleme geliyor güncelleniyor.
Aydın sen bu pc ile hala deli gibi silkroad oynuyorsun ya birşey demiyorum sana power yetersiz dostum ekran kartını araştırdım bazı modellerin güç tüketimi fazla oluyor ki bu durumda poweri arttırman gerekir.1000w al rahat et derim ekran kartın için minimum 600w power gerekli olduğu yazıyor birçok yerde.Power pc nin yükünü karşılamazsa performans azalır sıcaklık artar ve ürün komple bozulabilir.Önerebileceğin bi marka model var mı 700Wlık iş görürmü eminmisin birde?
Aydın sen bu pc ile hala deli gibi silkroad oynuyorsun ya birşey demiyorum sana power yetersiz dostum ekran kartını araştırdım bazı modellerin güç tüketimi fazla oluyor ki bu durumda poweri arttırman gerekir.1000w al rahat et derim ekran kartın için minimum 600w power gerekli olduğu yazıyor birçok yerde.Power pc nin yükünü karşılamazsa performans azalır sıcaklık artar ve ürün komple bozulabilir.
harbi yuh diyerekten sana torrent falan atcaktım indir şunları oyna diye o modelin güç tüketimi fazla 1.000 W ve iyi bir model powersız kullanmayın
Bilgisayar arkadaşın foruma üye değil konusunu ben açtım kanka
harbi yuh diyerekten sana torrent falan atcaktım indir şunları oyna diye o modelin güö tüketimi fazla 1.000 W ve iyi bir model powersız kullanmayın
Bende böyle pc olsa yine bişi değişmez silkroad oynardım