Merhabalar,
Hitsro'nun DB yi paylaşmamla birlikte bu arkadaşlar kendilerine yediremeyip eskiden kapatmış olduğumuz Atlantis serverimize ait dosyaları paylaşarak insanları bir halt olduklarına inandırmaya çalıştılar. Ki ben o dosyaları zaten daha önceden bir çok kişi ile paylaşmıştım.
Paylaştığım ve içlerinden en karaktersiz olan kişi ise "
Batuhan Saka" denen şeref yoksunu sürüngendir. Abi abi diye götümde dolandı bende dosyaları alacağını bile bile sunucuma soktum. Onu sunucuya sokarken dosyaların dağılacağından adım gibi emindim ancak, dosyaların paylaşılması önem verdiğim bir konu olmadığından sıkıntı etmedim. Fakat bu dangalak kendisini çok akıllı sanıyor ona göre, o benim haberim olmadan dosyalarımızı çalmış gibi havalara giriyor ve seviniyor
vah vahhh yazık çok acıdım şimdi ona.
Neyse daha sonra biz Atlantisi kapattıktan kısa bir süre sonra Batuhan geldi abi server açalım sen de kazan ben de kazanayım dedi. Ama ben onun o dönek ve sinsi huylarını bildiğim için reddettim. Zaten Atlantis'e yapılan saldırılardan dolayı oyuncularımızı kaybetmiştik ve server işinden iyice soğumuştum bir daha server açmama kararı almıştım. Daha sonra zaman geçtikçe sinirlerim yatıştı ve daha önceden önlem alamadığımız exploitlere çözüm bulunması ile fikrimi değiştirip yeniden server açma kararı aldım. Bunu gören aç köpek batuhan, sen tükürdüğünü yaladın sen şöylesin sen böylesin gibi ezik laflarla kendisini tatmin etmeye çalıştı ve forumdan sınırsız olarak banlandı. Çünkü onunla birlikte server açıp ona para kazandırma teklifini reddettiğim için bana kızgındı ve sonrasında her fırsatta foruma girip beni karalayan yazılar yazmaya başladı doğal olarak.
En son benim iznimle sunucumdan aldığı eski Atlantis server dosyalarını Hitsro sahibi Cihan denen arkadaşa vermiş onlarda sevinçle konu açarak aaa Ümit gördün mü sen bizim dosyaları paylaştın biz de seninkileri paylaştık, akıllarınca egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar.
İyi de o dosyalar zaten benim umrumda değildi isteyen herkese vermeye hazırdım zaten, madem inanmıyorsunuz buyrun, Atlantis serverine ait son db yedekleri ve Black Pearl paneli, güle güle kullansın herkes.
Yanlız kimse benden Panel kurulumu hakkında yardım istemesin. Dosyalar full olarak aşağıdadır, kurabilen kursun kullansın
Link : https://mega.co.nz/#!pwFjBTQK!MVp3TUT3pIe3FoAwTGiN3246Q20U1tP51Mpc_X4TmDo