• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Blade and Soul Başlanır mı?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kasabian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kasabian

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
9 May 2009
Mesajlar
341
Puanı
42
Konum
Bursa
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oynayanlar varsa cevap bekliyorum.


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Sistem gereksiminden öte blade and soul saniyelerin cs kadar hatta daha önemli olduğu bir oyun. Türkiye'de serverları olmadığı için 50 msin altında oynayamıyorsun. Buda animation-cancel gibi çok önemli şeyleri yapmanı engelliyor.
Ayrıca oyun tamamen pay2win durumunda şuan.
 
Grafikleri düşükte oynayarakta erişim sağlanabilir. Performans ne kadar düşükte olsa.
 
Çok aşırı grind içeren bi oyun, yeni 60 level patchi filan gelmiş şuan başlanabilir ama dediğim gibi aşırı derecede vakit ayırmanız ve grind yapmanız gerekiyor maalesef. Ayrınca savaşlarıda gayet eğlenceli sürekli olarak pvp yapılabiliyor
 
hep başlamak istedim fakat bir türlü o kadar vakit sahibi olamadım, sroya devam gibi görünüyor :)
 
Oyun çok güzel de pingi çözmek için program kullanmak gerekiyor. Aylık 10 dolar ona yatıracağıma WOW'a başlarım diye düşünüyorum.
 
Geri
Üst