Rhydon
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 16 May 2014
- Puanı
- 7
boy kkaç ?
1.82 göbek var kollar çok ince orantısız vücut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boy kkaç ?
onu dicektim güç falan istiyosan boks kick boks antremanları biraz ağır geçer ama fitness body de yakalayamassın o gücü bende 20 yaşındayım 4 senedir falan boks kick boks muay thai ile ilgileniyorum tasdik etmiyorum ama sağımı oturtuğumda kolay kolay kalkanı görmedim
boksör olduğum için sağ direğini okurken güldüm. 4 senede millet olimpiyatlara katılacak seviyeye gelir. heralde sen sadece güç olsun diye yapıyosun.
-* kanka paran yoksa body'e hiç başlama. gel sen boksa profesyonel ol 75 kiloda dövüş. floyd'un karşısına çık kazanırsan 122.000.000 $
çok yanlış yapıyorsun body sana boksta hiçbir şey kazandırmaz. kazandırmadığı gibi birçok şeyde götürür. gerekli adeleleri boks salonunda geliştiriyorsun zaten aletler var.
Hahaha bende sana cok güldüm 4 senede olimpiyatmı bokstan bahsediyosun öyle boksör varsa onun ellerinden öpeyim ben adamlar 8 yaşında başlıyo boksa ancak bir yerelere geliyolar sporu güç olsun diye yapmıyorum zaten güç vardı ben spora başlamadan öncede o yaşta sokakta kavgalardan uzak kalmak için spora başlattı bi abim iyide yapmış en önemlisi ahlak profesyonel olmakta öyle kolay değil body yapmak boks ta nasıl birşey kazandırmaz mike tyson ın antremanlarını bi izle en azından 2-3 ay vücudu toparlayıp giderse daha iyi olur onun için
kariyere sil baştan başlamıyosun arkadaşım nakavt olursan 3-4 maça çıkıp yenmen gerek yenersen sana rövanş maçına çıkarıyorlar bende lisanslı sporcuyum arkadaşımız daha yeni başlıyo spora body de vücudu toparlayıp girmesi onun için daha iyi olur bende yaşayıp tecrübe edindim tabiki bende kaç yıldır bu işin içindeyim bir şeyler bildiğim için söylüyorum
ya arkadaşım ne alakası var 2 ay sonra boks hocası olucam bilgilerim dahilinde bir şeyler demeye çalışıyorum seninde bildiğin şeyler varsa paylaş bizde öğrenelim boş konuşma olmasınkardeş sen yuri boyka mısın
Yeni başlıyorsan gıda takviyesine gerek yok güven bana hangi aklı başında hocaya sorarsan böyle cevap alıcaksın 5-6 ay yaptıktan sonra başla almaya ilk başlarda protein tozu vs daha sonrasında bcaa glutamin amino gidersin.