• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Bugüne Kadar Okuduğunuz En Güzel Kitap(lar)?

John Verdon'un son yıllarda damgasını vurduğu kitaplar.

Aklından Bir Sayı Tut , Gözlerini Sımsıkı Kapat , Şeytanı Uyandırma

Son kitabı yeni çıktı şuan yarısındayım. Polisiye kitaplar sevenler bu 3ünü okumalı.
 
aklından bir sayı tut bu kitabı begenenler polisiye kitap okumamış ben örnek vereyim Geçmişi Olmayan Adam - Sherlock Holmes - Olasılıksız ve Empatide olabilir olasılıksız kadar olmasada klasiklerden Çalıkuşu Sefiller Sahnenin Dışındakiler Denemeler :'(
 
Bira kadın ve şahane hatalar adlı kitap bu zamana kadar okuduğum en güzel ve keyif verici olanıydı.Olayın kahramanı sensin senin yaptığın seçimlere göre kitap seni farklı sayfalara yönlendiriyor.Ve kendi kaderini kendin belirliyorsun kitap yüzlerce farklı şekilde sonlanıyor gerçekten çok keyif veren bir kitap herkese tavsiye ederim :)
 
Klasik bir başlangıç olacak ama Suç ve Ceza
Polisiye bilimkurgu olarak: Değiştirilmiş Karbon
Bilim kurgu: Çocukluğun sonu
Ve benim için yerı bambaska olan okuduğun en ıyı kıtaplardan biri Dorian Gray'in Portresi
 
Geri
Üst