• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Call of Duty Eski Sürümde Kalması

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan paulay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

paulay

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
24 Mar 2018
Mesajlar
3
Puanı
0
Steam'da satın aldığım Call of Duty oyunumun neden Türkce yamayı başaramadığımı öğrendim sonunda. Versiyon sürümler uyuşmadığı icinmiş. Oyunun versiyonu 1.3 iken, Türkce yama v1.5. Satın aldığım oyunumun ayarlardan güncellemeleri acık ama eski sürümde hala. Bu sorunumu nasıl gidebilirim, lütfen yardımcı olur musunuz?

Ben satın aldıgım oyunumun güncel sürümlü olması istiyorum ama ayarlardan güncelleme acık oldugu halde oyunu ilk aldıgım gibi eski sürümle oynuyorum. Sorunumu yardım edecek biri lütfen.
sad.gif


- - - Güncellendi - - -

yardımda bulunacak müslüman yok mu ?
 
Kaldırıp tekrar kurarsan, kurulumdan sonra güncelleme yapacaktır. Eğer ek bir ayar yapmadıysan -şu, şu saatler arasında otomatik olarak güncelle vs- bu şekilde sorunu çözebilirsin.
 
öncelikle cevap icin teşekkür ederim .birkaç gündür yardım aramaktaydım. teknik destekte bulunabilirseniz sevinirim .oyunu farklı zamanlarda kaldırıp tekrardan kurdum daha öncesinde zaten. oyun v1.3 sürümünde devam ediyo ...ben ise oyunu güncel sürüm şeklinde oynamak istiyorum ..steam da ki ayarlar kısmında oyunumu hep güncel tut secenegi demişim ama eski sürüm hala :/
 
Soruna çözüm bulmak adına detaylı bir araştırma yaptım ancak hep aynı çözüm yolları paylaşılmış. Acaba Steam'i komple kaldırıp tekrar kursan nasıl olur. Oyunu 1.3 sürümüne güncelliyorsa aslında 1.5 sürümüne de güncellemesi gerekir. Başka bir çözüm bulabilirsem paylaşacağım, dışarıdan patch buldum fakat orijinal verilerin üzerinde sağlıklı olur mu emin değilim.
 
Geri
Üst