Bakın benim anlatmak istediğim şu, Cem Yılmaz iyi hoş adam, güzel esprileri de var ama bence yere göğe sığdıramadığınız kadar değil.
Bizim milletimiz zaten sahnede "s.tir" desen gülmeye başlıyor, ve milletimizin küfüre, argoya, bel altı esprilere düşkünlüğü var o nedenle Cem Yılmaz'ı bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz ama öyle değil maalesef.
Cem Yılmaz'ı şahsi olarak ne tanırım ne ederim, burada kendisini kötülemeye çalışmıyorum çünkü Cem Yılmaz'ı kötülemek için bir sebebim yok. Ben objektif bir şekilde düşüncelerimi dile getiriyorum sadece.
En son gösterisini izledim bikaç yerde oldukça güldüm ve hoşuma gitti ama genel olarak yeterli değil bence. Eğer argo kelimele ve bel altı espriler yapmasa kimsenin güleceği de pek yok... Tek tük ince ve güzel espriler var.
Yine söylediğim gibi Ata Demirer'i de şahsen tanımam etmem ve bir alışverişimde yok kendisi ile o nedenle kendisini durduk yere övmem için bir sebepte yok
Ha burada Ata Demirer gelmiş geçmiş en iyi komedyen ve bulunmaz hint kumaşıdır demiyorum, sadece ülkemizddeki diğer komedyenleri ele aldığımızda ve güldürme yöntemlerini incelediğimizde bu işi küfürsüz ve bel altı espri yapmadan (kolaya kaçmadan) daha iyi yapan bir şahsiyet olduğunu belirtiyorum.
Bir örnek vermek gerekirse (Bokstan örnek vereceğim ama boks hakkında fazla bilgim yok hatam olursa kusura bakmayın) : Bir ringdesiniz ve boks maçı yapıyorsunuz, burada Rakibinizi 2 şekilde yenebilirsiniz. Birincisi Gücünüzü ve hünerlerinizi sergileyerek, ikincisi ise hiç bir hünere ve güce gerek duymadan rakibinizin cinsel organına vurarak ki bu kural dışıdır ancak rakibinizi yere sermeye yeter
)
Bana göre stand up ta küfürlü ve bel altı espriler kullanmak aynen boks maçında rakibinin cinsel organlarına saldırmak gibidir. Eğer bir yeteneğiniz var ise böyle kolay yollara kaçmadan hünerlerinizi sergilereyek seyirciyi güldürebilmelisiniz.