• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Cengiz Han 2

progamer99

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
12 Nis 2013
Puanı
1
Merhaba arkadaşlar size yeni bir oyundan bahsedeceğim cengiz han 2. Oyun süper diyebilirim arkadaşlık ortamı süper lonca sistemi harika çalışıyor ve yeni bir yama geldi. Yeni yamada imparatorluk savaşlarıyla savaş arabaları var mükemmel oldu diyebilirim oyun. Ve arkadaşını davet eden para kazanıyor sizde beni önerirseniz bende para kazanabilirim. oyundaki nickim moonchuck oyun içinden beni bulursanız sizi loncama alırım binek yakalarız beraber görevlerinizi falan yaparız. Hadi sizde çabucak geln.

Selam arkadaşlar.Cengizhan2 oyuncusuyum.Tüm online sevenlere tavsiye ediceğim bir oyun.Bilindiği üzre bir çok mmorg oyununu oynamaya bayanlar çekinir ki biz gönül rahatlığıyla oynuyoruz.Sürekli yenilenen içeriği,Birbirinden güzel etkinlik,kampanya ve yamalarıyla vazgeçilmez bir oyun.En son gelen etkinlik hakkında bilgi vermek istiyorum.Gizli tücaar bir çok düşük seviye oyuncuyu sevindirdi herkes itemlerini 10 yapabildi.Şu an tüm savaşçılar pk zevkine ulaştı.Bu oyun cidden bir harika.

selam beyler reklam yapmanıza gerek yok bu oyun oynanırmı sizce? : D

Cengiz Han 2'yi ilk çıktığı gün oynadım çok güzeldi kralın klanındaydık çok süperdi zevkliydi set yapıyordum derken Joygame yaptı yapacağını batırdı oyunu

Geri