• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Dekaron | Damage Rehberi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Mesajlar
9,353
Puanı
152
Konum
Damn Of Hell
dekaron_poster_anticipatedblurb.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Physical Damage
En yaygın damage türüdür. Oyundaki her silahın (staff ve wand da dahil) belli bir physical damage'i vardır. Azure Knight, Segita Hunter, Vicious Summoner(Twin Blade), Bagi Warrior ve Aloken skilleri physical damage ağırlıklıdır. Defense karşı taraftan alınan physical damage oranını azaltır.

Her seviye atladığınızda belli miktarda physical damage'iniz artar. Str melee (çıplak el de dahil) silahların, dex ise ranged(menzilli, bow,xbow,spear gibi) silahların damage'ini arttırır.

Magical Damage
Magical damage ikiye ayrılır. Elemental Damage ve Magical Damage. Elemental Damageler şöyle sıralanır;
*Poison
*Ice
*Curse
*Lightning
*Fire
Her bir element için bir de resistance vardır. Fire resistance'ınızın %10 olduğunu varsayalım. Bir mage bir fire skiliyle 1000 damage vuruyorsa, sizdeki etkisi 900 olur. Yani resistancelar magelere,segnale'lere aslında bütün karakterlere karşı oldukça kullanışlıdır.
Bir de karakter statü sayfasında yer alan Magic Damage vardır. Magic Damage de Physical Damage gibi atladığınız her seviyede gelişir. Spr,(spirit) magic damage için gerekli olan stat'dır. Magic Damage, kullandığınız herhangi bir magic skilin kendi damage'inin üstüne eklenir.(Skill damagelerini öğrenmek için 2moons.mmosite.com adresinde skill simulatore bakabilirsiniz.) Bir segnale lvl 7 Curse Field (2540 Curse damage) kullanıyorsa , ve 1000 magic damage'i varsa, 2540+1000 3540 damage olur.

Socket Stones/Gems/Taşlar
Düşük lvllarda rhombus ve pyramid kulllanılmasını tavsiye ediyorum. +35,+48 cinsinden elemental damage de basabilirsiniz ancak düşük lvllarda %'li taşlardan basmak pek mantıklı değil. 3x %4 poison bastığınızı farzedelim. 1000 damage'iniz varsa, 1000+120=1120damageiniz olur. 3x +44 rhombus ise +132 damage verir. 1000+132=1132.

Önemli Not: Elemental taşlar, physical damage vuruyorsanız bile % olarak damaginize eklenir. Olabilecek tek sorun ise karşı tarafın resistancelarının yüksek olmasıdır.
 
Geri
Üst