Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sorma ya mallığımdan:thr:
Ne oldu da böyle oldu,bugun raporluydun madem Caner ?
Gül gül, bir gün ben sana gülücem:drym:20 gün devamsızlık = see you next year
Derslerim iyi inş indirirler ama sahte raporda almak istemiyorum ve zaten vermediler.Derslerin iyiyse %90 indirir yarım gün en olmazsa sahte rapor çak yapcak bişey yok
Yukarıdaki cevabın aynısı sanada gelsin.En iyisi sahte rapor bas
İnş yaparlar ne diyim ama hiç yapıcaklarını sanmıyorum.20 geçer benimde geçen sene 20 gündü karne günü geldiğine 19.5 yapmışlardı. Herkes yapar mı bilmem
Derslerim iyi inş indirirler ama sahte raporda almak istemiyorum ve zaten vermediler.
----------
Yukarıdaki cevabın aynısı sanada gelsin.
----------
İnş yaparlar ne diyim ama hiç yapıcaklarını sanmıyorum.
Derslerim iyi inş indirirler ama sahte raporda almak istemiyorum ve zaten vermediler.
----------
Yukarıdaki cevabın aynısı sanada gelsin.
----------
İnş indirirler yarın velim gidiyor okula, bakalım ne olacak.20 gün kalır velinle birlikte gidersen indirirler 19,5 e
Oha, sınıftan kalmasam bile sınıfta bırakırlar beni :koSahte rapordan kastım kendin tarayıcıdan düzeltip yazıcıdan çıkartıcan doktordan almıycan yani
Peki imza?
Anlamadımda ciddiyim bas 1 günlük sahte rapor herhangi bir tarihe ait.
Sahte rapordan kastım kendin tarayıcıdan düzeltip yazıcıdan çıkartıcan doktordan almıycan yani
Bütün hocalarla aram iyi ama nedenini anlayamadığım bir nedenden dolayı müdür yardımcısı bana biraz soğuk davranıyor.
okulda sevilen öğrenciysen,notların felan iyiyse yaparlar.
Beyler boşverin ya sahte rapor basmaktansa sınıfta kalıyım daha iyiff:
Kafa dengiyiz zamanında ne işler yapardım be bir zamanlar dolabımda en az 200 TL para oluyordu. Siz düşünün Artık
Bütün hocalarla aram iyi ama nedenini anlayamadığım bir nedenden dolayı müdür yardımcısı bana biraz soğuk davranıyor.
soru sordun cevabını verdim gülücüktemi koymuyalımHiç sorma ya mallığımdan:thr:
----------
Gül gül, bir gün ben sana gülücem:drym:
Neyse, yarın her şey belli olucak inş geçerim.
****liktendir arkadaki 2 tane tabak havalarda bişi olmaz Düzeltirler büyük ihtimalle yani normalde geçen bir öğrenciyi yarın günden bırakmazlar bence. Bu arada ni kaka yemeye 22 gün devamsızlık yapıyon bak bana 19.5 da bırakıyom sınırını bilicen
Bak hâlâ gülüyo:cf:soru sordun cevabını verdim gülücüktemi koymuyalım
Peki imza?
Neyse boşver ya, kalsın istemiyorum sahte rapor felan.
Eski rapor örneklerinin üzerinde oynama yapıp basıcan.Bak şimdi gidiyosun doktoruna şu şu tarihte raporum vardı dicen onlarda tüm kayıt var zaten aynısını isticeksin gerçek raporun eski raporlarından birinin.Sonra tarayıcıdan taratıyosun.Tarihi değiştir tamam bitti.
Neyse sağlık olsun, inş 0,5 gün indirirlerde kurtulurum.20.00 tam gün olunca kalıyorsun diye biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam.