sroman
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 22 Nis 2009
- Puanı
- 0
selam arkadaslar bende este gelirm suan yüklüom oyunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orjinal siteden 20kb/sn ile çekmek yerine 6 partı indireyim dedim. Önce 6 sını açtım 50 civaır ile iniyorlardı yarısı takıldı 3-4 kere indirdikten sonra hepsini indirdim sanıyorken 3. part 0 kb imiş şimdi indiriyorum 4dk diyor sonrasında geliyorum bende bir dostumla beraber
Not: Gene takıldı sanırsam 2gb civarı dosya takıldı
ben açmayı düşünüyorum gelen arkadaşlarım hazır
Sorun benim linklerde mi? Benim linklerde sorun varsa yeniden upload edeyim.
istersen hotfile'a upload etmeyi deneyebilirm premiumum var hotfile'da silinmez linklerim..
Sen bunu yazana kadar 1 tane daha takıldı mesela. Sorun sende veya linklerinde değil download sunucusunda. 6 partı birden indiriyordum 2 si indi 4 ü takıldı 2-3gb dosya takıldı katil edicek bunlar beni :eat:
Aha gene gitti.
Resim kendisini anlatıyor...
o 2 dosya dan 1 i daha gitti.image
Critical Damage yi 20 ile çarpan silahımdan Şok Eden criticaller :haha:haha:haha
image
Buda Fena oldu ha toplam olarak 32k xD millet 500 vururken ben 10k dan asağı inmiyorum xD
image
Pvp odasına girdim gelen gecen tek yiyor :haha:haha:haha
eğer open beta da böyle silah olursa oynamanın bir anlamı yok Bence.hmmmhmmm
Critical Damage yi 20 ile çarpan silahımdan Şok Eden criticaller :haha:haha:haha
image
Buda Fena oldu ha toplam olarak 32k xD millet 500 vururken ben 10k dan asağı inmiyorum xD
image
Pvp odasına girdim gelen gecen tek yiyor :haha:haha:haha
eğer open beta da böyle silah olursa oynamanın bir anlamı yok Bence.hmmmhmmm