• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

DragonFable Oyun Rehberi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Mesajlar
9,353
Puanı
152
Konum
Damn Of Hell

Araçlar

1- Başlık, kemer ve pelerinler: En kolay yolu;Oaklore Keep te Sir Valence den Sir Vey's Camp a gidin.Ordaki şövalyeden Food Suply görevini beş kere yapın."Pouch of Sparkling Sand"leri kabul edin.Kamptaki şövalyenin shop una girin ve ordan bedavaya alabilirsiniz.

2- Ejderha Kanatları: Bunu ise ya "Dusty Old Tome" la Maya dan alabilirsiniz.Yalnız;Dragon Amulet gerekir.Diğer bir yolu ise "100 Room" görevini geçmek.

Çuvallar

Aeris PVP Trophy: Bunu kazanmak için arenada beş maç yapıp kazanmalısınız.Sonra bunu alırsınız.Bu sadece Ash'in ordaki kızdan başlık,pelerin,kemer almaya yarar.

Wind Seal Fragment: Ash'in "Dracolich" görevini bitirince verilir.Bununla son yerdeki adamdan silah alabilirsiniz.

Elemental Essence: Bu ise portal kapısından girince "Warlic Portal" i seçmeniz lazım.Çadırın ordaki adamdan "Elemental" görevini alıp bitirince verilir.Bunları biriktirip diğer görevleri yapabilirsiniz.

Scrap Metal: Bu çuvalı Dr.Voltabolts'un robotunu yenerek alırsınız.Dr.Voltabolts dan robot almak için gerekli.

Battle Core: Dr.Voltabolts un robotuyla yapıp kazandığınız rasgele bir zaman verilir.

Pouch of Sparkling Sand: Bunu Sir Vey's Camp taki şövalyenin verdiği "Food Suply" görevinden kazanabilirsiniz.Başlık,pelerin,kemer almaya yarar.(bkz.Başlık,pelerin ve kemerler.)

Ahzite Ore: Bunu Falconreach de Ash in ordaki kızdan sağa dönünce bir silahçı var.Sahibi Yulgar.Onun görevinden kazanabilirsiniz.

Silahlar ve Yerleri

Elektrikli kılıç,asa ve bıçak: Bunları Oaklore Keep teki soldaki yerde,(mancınığın olduğu yerde) olan şövalyeden Sir Jing's Weapons görevini geçince sandıktan 0 altına(gold) alabilirsiniz.Bununla Dr.Volatabolts un robotunu kolayca yenebilirsiniz.

Su kılıcı(Balık şeklindeki): Sir Valence in ilk görevinden kazanabilirsiniz.En çok "100 Room" görevinde işinize yarar.

Bitki kılıcı(Bitkiye benzeyen kılıç): Bunuda yine Sir Valence in ilk görevinden kazanabilirsiniz.

Doom Silahları: Bunları Falconreach e gelmeden önceki hayaletten 28000 golda alabilirsiniz.

Not kağıtları: Bunlar herhangi bir görevde çıkıyor.Ama genellikle Oaklore Keep görevlerinde çıkıyor.

Kişiler

Grubunuza alınacak kişiler

Twilly: Bu size oyuna ilk başladığınızda yardım edebilir.Sonradan gidebilir.Bunu Ash'in orda bulabilirsiniz.

Ash: Falconreach'e geldiğinizde kılıçlı genç kişi.Add to group deyince grubunuza girer.

Artix: Amithyvale'a gidin.Gitmenin en kolay yolu Falconreach'de sarayın ordaki portal kapısının oradan sağa gidip kuşun yanına gidin.Kuşa Amtyvale deyince oraya gidersiniz.Gelince sağa gidin ve çemberli yere girin.Team up deyince grubunuza girer.

Robina: Falconreach yolunu takip edin.İyice gittikten sonra yol ikiye ayrılır.Yukarı gidin ve yolu takip edin.Robinayı bulursunuz.Robina'ya gelince grubunuza girmesi için uygun olanı seçin.O girer.

Valencia: Robina'nın yolundan önce iki yola ayrılan yerden sağa girince bulursunuz.Uygun olanı seçip grubunuza katabilirsiniz.

Hayvanlar: Falconreach'de ayak işareti olan yer hayvan dükkanıdır.Ordan hayvan alabilirsiniz.

Zorbak: Robina'nın ormanını iyice araştırınca bulursunuz.

Ayrıca değişik kişilerden değişik yardımcılar alabilirsiniz.

Not: Grubunuza sadece 4 kişi alabilirsiniz.Bunlardan sadece biri hayvan olabilir.
 
Geri
Üst