• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Eski Silkroad'ı Özledinizmi

Eski Silkroad'ı Özledinizmi

• Kullanılan toplam oy
    63

Arcanteus

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
9 Kas 2009
Puanı
85
Eski Silkroad'ı Özledinizmi ?

Benim cevabım;

Kim ne derse desin eski Silkroad'ı özledim kapanmayan sorun olan doluluk oranı yüksekken girmek için can atılan hack korkusu olmayan unique avı için saatlerce beklenen oyunda saçma botların olmadığı Jobların yüksek olduğu o silkroad'ı özledim.

Kimse PVP Server önermisin hepsinin elbet sonu geliyor kendim açtım şöyle böyle player topladım fakat saldırı saldırı üstüne geldi ve her pvp sonu gibi mecburen kapandı.Artık o günlerin dönüşü yok bunu herkes biliyor.Her gün pvp server açıcam yardım edermisin diye abartısız 10-15 tane mesaj geliyor her hafta onlarca pvp kuruluyor.Onlarca pvp kapatılıyor.

Buyrun bir kaç resim;

81B5F1C234864338A0470E89155D3376.jpg

sro2009101218274621.jpg

sro20060613150452735wb.jpg

Şimdi özlettin resimlerle işte o girişteki müzik çok etkileyiciydi keşke BP de olsa :D

Özlenilmeyecek gibi değilki

Aynen thief-trader kapışmalarıda çok eğlenceliydi uniqlerde herşey güzeldi eski silkroad'da
zaten oyuna girmek ayrı bir uğraş ayrı bir eğlenceydi girdiğinde seviniyorduk bırak uniq kesmeyi fln + basmasındaki zorluğu fln her yönüyle güzeldi yani

Son düzenleme:
1 lvl sos düşmüştü spear 10kya satmıştım ilk başladığımda

5 TL'ye 1 lvl wolf almıştım burdaki internet cafeden :D
80 Lv. thieflerin Might Guard of İce skillini hiç bir zaman açamıycam sanıyordum..
1m'i 2.5 TL'den alıyorduk bi aralar. :D
Burda 77 lvl botta kasılan biri vardı Shamanlarda, diyoduk yuh bu canavarlar nasıl bişey adam 77 lvl :(
10 tane mobdan 00.01 exp geliyordu..

Çok iyidi o zamanlar ya.

Son düzenleme:
Özlememek elde değil :drunks

Aynen silkroad kurucuları parayı bu kadar düşünmeselerdi oyunu para üzerine kurmasalardı oyunseverler oyundan bıkmazdı para için hep değiştirdiler oyunu sonunda millet sıkıldı bıraktı şimdi serverları birleştirme falan filan oyun zor duruyor ayakta çok iyi bir yenilik gelmediği taktirde fazla yürümez islamlar fln yeni ırklar gelicek dediler bak oyun kapanma riski yüzünden hiç adam akıllı yenilik getiremediler oyunu ayakta tutmaktan yenilik yapamıyorlar :)

Aynen silkroad kurucuları parayı bu kadar düşünmeselerdi oyunu para üzerine kurmasalardı oyunseverler oyundan bıkmazdı para için hep değiştirdiler oyunu sonunda millet sıkıldı bıraktı şimdi serverları birleştirme falan filan oyun zor duruyor ayakta çok iyi bir yenilik gelmediği taktirde fazla yürümez islamlar fln yeni ırklar gelicek dediler bak oyun kapanma riski yüzünden hiç adam akıllı yenilik getiremediler oyunu ayakta tutmaktan yenilik yapamıyorlar :)

Çook haklısın. Bu privateler İsro'yu çok engelledi. Ancak çokk paragöz olmasalardı şuan ekranı kapatıp girsin diye dua ediyorduk :pispis

Çook haklısın. Bu privateler İsro'yu çok engelledi. Ancak çokk paragöz olmasalardı şuan ekranı kapatıp girsin diye dua ediyorduk :pispis

Aynen bakalım şimdi o yeni ırkı getirirlerse millet girip ahh nasılmş fln diye görmek denemek için başlar ozaman iyi yaparlarsa onu belki yeniden canlanabilir ama pek umudum yok açıkcası

Joymax nostalji server açsaydı çok iyi olacaktı.Elbet oynayanlar geri dönecektir 80 cap servera

Bu Konuyu Açanlardan Biride Bendim Eski Oyuncularda Yok Artık , Hep Çoluk Çocuk Herkes Şimdi Evlendi Eski Oynayanlar.

Geri