• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Eski Silkroad'ı Özledinizmi

Eski Silkroad'ı Özledinizmi

• Kullanılan toplam oy
    63
Bu Konuyu Açanlardan Biride Bendim Eski Oyuncularda Yok Artık , Hep Çoluk Çocuk Herkes Şimdi Evlendi Eski Oynayanlar.

Yoook yanlışın var. Biz daha okuyoruzz :haha Okuyoz biz yaa :angry:

----------

Bu Konuyu Açanlardan Biride Bendim Eski Oyuncularda Yok Artık , Hep Çoluk Çocuk Herkes Şimdi Evlendi Eski Oynayanlar.

Yoook yanlışın var. Biz daha okuyoruzz :haha Okuyoz biz yaa :angry:

Joymax nostalji server açsaydı çok iyi olacaktı.Elbet oynayanlar geri dönecektir 80 cap servera

Bencede öyle bir server açarsa diğer private serverlara gidenleri engellemede iyi bir yol sergiler 120cap serverları var zaten + silkroad R'de var 80cap fln açılırsa deneme sonra isteğe göre 90cap falan filan daha iyi player çeker diğer privatelerin kapanma korkusu var ddos saldırılar bir çok sorunları oluyor ama asıl kurucu bunu yaparsa bu gibi sorunlar olmaz aç gözlülük yapıp para kapmaya çalışırlarsa o zaman onuda batırırlar zatten

bence 80 cap bi sw açılsa kimse oynamaz size eski zamanlardaki sro güzel geliyordu ama o zamanların en iyi oyunuydu şimdi çok değişti şimdi 80 cap gelse fazla oynanıcağını sanmıyorum düşünsenize eu yok map küçük bi süre sonra çok fena sıkar sürüyle 80 cap acıldı ama yürütemediler

bence 80 cap bi sw açılsa kimse oynamaz size eski zamanlardaki sro güzel geliyordu ama o zamanların en iyi oyunuydu şimdi çok değişti şimdi 80 cap gelse fazla oynanıcağını sanmıyorum düşünsenize eu yok map küçük bi süre sonra çok fena sıkar sürüyle 80 cap acıldı ama yürütemediler

Zevkler ve renkler farklı. Ancak 80cap'ı pek sevmeyen kişi yoktur.(Eskilerden) Eu'ların olmaması daha iyi tabi bu benim düşüncem :'(

Zevkler ve renkler farklı. Ancak 80cap'ı pek sevmeyen kişi yoktur.(Eskilerden) Eu'ların olmaması daha iyi tabi bu benim düşüncem :'(

bende oynadım :) eu yoktu tanıdığım bi cafe vardı orda bi abi çarı bana bırakırdı 70 bow vardı taklamakana ben götürürdüm o kasardı ozamanlar güzeldi ama şimdi verseler aynı şeyleri yinede oynayamam sıkılırım

bende oynadım :) eu yoktu tanıdığım bi cafe vardı orda bi abi çarı bana bırakırdı 70 bow vardı taklamakana ben götürürdüm o kasardı ozamanlar güzeldi ama şimdi verseler aynı şeyleri yinede oynayamam sıkılırım

Sen de haklısın ancak çoğu kişinin akın edeceğini düşüyorum ben :)

Açşalar pek birşey kaybetmezler.Bu saatten sonra zaten kaybetmişler binlerce oyuncuyu onlara masrafı nedirki 80 cap serverin? ben ve eski 2006 tayfamız kesinlikle başlarız ama joymax açarsa tabi.Niya sniperlarda farm yapmayı özledik yada lord yarkanda yatmamak için kaçıştığımız zamanları özledik.Öyle bir lord kesilirdiki görmek için gelen 65-70 arası yatan charlardan resim çizilirdi arenaya

100 cap geldiginde wing taxi yapardim o günlerin anlamini hic bir pvp server veremez

isro 80 cap , psro , ecsro , swsro ey gidi günler ^^ Özlenmezmi be hacı. Silkroad ı sevme amacımdı bu caplar. EU geldi afedersiniz ama moku çıktı eşitlik denen birşey kalmadı. 1 dagger tek atıyor nerde görülmüş bu 80 90 capda... Ahh Ahh.. Nerde o big trader yaptığımız günler. ilk 20 olur olmaz hadi mal çekelim dediğimiz günler. 42 olupda bu silahı görüyonmu dediğimiz günler ey gidi... trader çekerken yanımızdan geçen trader i görüp hadi thief oluyoruz dediğimiz günler... Ahh ahh unutulmaz hacı. Kapanmayacağını bilsem şöyle güzel bi servera başlıcamda hepsinin sonu aynı. Bence isro bunu farkedip kendi private server gibi bi server açmalı. 80 90 cap bi server açsa eminim tekrar herkesin ilgisini çeker arab ırkı falan bırak bunu yaparsa %100 garanti veriyorum bi çok kişi tekrar döner bu oyuna ki ilk dönecek olan benim oyuna...

----------

Bence sıkılmazsın. Privatelerin tutmama sebebi kapanacak olmaları. Geneli hep kapanacağı için emek vermeye korkuyor insan. Bu yüzden sana sıkıcı geliyor ama isro bu tür bi server açarsa garanti veriyorum herkes dolacak çünkü kapanmayacağını garanti eder...

isro 80 cap , psro , ecsro , swsro ey gidi günler ^^ Özlenmezmi be hacı. Silkroad ı sevme amacımdı bu caplar. EU geldi afedersiniz ama moku çıktı eşitlik denen birşey kalmadı. 1 dagger tek atıyor nerde görülmüş bu 80 90 capda... Ahh Ahh.. Nerde o big trader yaptığımız günler. ilk 20 olur olmaz hadi mal çekelim dediğimiz günler. 42 olupda bu silahı görüyonmu dediğimiz günler ey gidi... trader çekerken yanımızdan geçen trader i görüp hadi thief oluyoruz dediğimiz günler... Ahh ahh unutulmaz hacı. Kapanmayacağını bilsem şöyle güzel bi servera başlıcamda hepsinin sonu aynı. Bence isro bunu farkedip kendi private server gibi bi server açmalı. 80 90 cap bi server açsa eminim tekrar herkesin ilgisini çeker arab ırkı falan bırak bunu yaparsa %100 garanti veriyorum bi çok kişi tekrar döner bu oyuna ki ilk dönecek olan benim oyuna...

----------

Bence sıkılmazsın. Privatelerin tutmama sebebi kapanacak olmaları. Geneli hep kapanacağı için emek vermeye korkuyor insan. Bu yüzden sana sıkıcı geliyor ama isro bu tür bi server açarsa garanti veriyorum herkes dolacak çünkü kapanmayacağını garanti eder...
isro böyle bir sw açarsa dolar ama yarısı gold bot olur

ne güzel günlerdi oyunu kimse düzgün bilmezdi bence joymax oyunu 15 yıl kadar kapatıp en baştan 80 cap olduğu gibi kursa mükkemmel olıur hatta şuanda en baştan olduğu gibi kursa oyuncu sayısını rahat 4 e katlar ve de en önemlisi gold satışlarını durdurmalı oyunu ticaret üstüne ticaret yaptı

hiç özlemedim, oyunda pvp anlamında zevk alabilmeniz için, çok yüksek paralar yatırmanız gerekiyordu. bu kadar ağır pay2win oyun özlenmez.

ne güzel günlerdi oyunu kimse düzgün bilmezdi bence joymax oyunu 15 yıl kadar kapatıp en baştan 80 cap olduğu gibi kursa mükkemmel olıur hatta şuanda en baştan olduğu gibi kursa oyuncu sayısını rahat 4 e katlar ve de en önemlisi gold satışlarını durdurmalı oyunu ticaret üstüne ticaret yaptı

Kesinlikle katılıyorum, açsalarda oynasak keşke :(

Geri