• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

FIFA 16, Voidu'da İndirime Girdi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lovecraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lovecraft

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
2 Ağu 2014
Mesajlar
61
Puanı
45
Konum
İstanbul
DJ4gom.jpg


Futbol tutkunlarının başlamasını büyük merakla beklediği Euro 2016 öncesi güzel bir indirim haberi geldi.
Getirdiği indirimlerle oyuncularını takdirini alan Voidu'nun bu seferki hamlesi FIFA 16 üzerine. Euro 2016 zamanı oyuncuların FIFA açlığını kapatmasını isteyen Voidu, yeni fırsat sonrasında FIFA 16'nın fiyatını 59 TL'ye getirdi.

Şu adres üzerinden ulaşabileceğiniz indirimin duyurulmasıyla birlikte geleceğe dair bir açıklama da yapıldı. Voidu'nun CEO'su Emrah Kara, FIFA 16 indirimi için EA ile yaptıkları ortaklığın sadece başlangıç olduğunu, FIFA 16'ya dair daha pek çok özel indirimin geleceğinin müjdesini verdi.​
 
Geri
Üst