CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
ben direk fırında elma gördüm dedim böyle saçma şeymi olur dedim gerisini okumadım konuya girince fark ettim patatesi
Enteresan bir düşünce tarzı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben direk fırında elma gördüm dedim böyle saçma şeymi olur dedim gerisini okumadım konuya girince fark ettim patatesi
konu başlığını değiştir arkadaşım Fırında Patates(Elma Dilimli) falan yazEnteresan bir düşünce tarzı
Aynen bak o yumuşaklığı yakalamış gibisin.Coco konuyu açınca netten mesaj attı bende giriştim tarife ypatım şuan yiyorum beğendim ama cocoya oranla daha az ve tuz koydum diyette olduğum için o yüzden benimki kuru oldu bunu dikate alarak yapın
Böyle daha iyi dikkat çekiyor
konu başlığını değiştir arkadaşım Fırında Patates(Elma Dilimli) falan yaz
ramazan ayında forum için bi iftar düzenlersin artıkAynen bak o yumuşaklığı yakalamış gibisin.
Böyle daha iyi dikkat çekiyor
ramazan ayında forum için bi iftar düzenlersin artık
Erdeniz sana S ve G harflerini içeren bir fiil öneriyorum.
Fiil diyorum fiil, sıfat değil.
Onun lezzeti oradaDaha şık olabilirdi sanki yanmış biraz ama bende anlamıyo olabilirim
Sen kafede patates kızartması isteyince köfte geliyor mumillet et için zar zor fırın açıyo adam elma kızartmak için fırına atıyo azcık ekonomik yemekler koy la
edit: bu nasıl başlık la patates olsa bile insan yanına köfte felan koyar
Denemek lazım kızartmadan daha sağlıklıdır.
Böyle patatesin yumuşacık lezzeti geliyor ve zeytinyağı kulladım ama yinede o lezzet gelince aklına duramıyor insan
Mutfağa doğru emin adımlarla ilerliyorum
Özendirdin gittim dominos'tan söyledim 7 lira girdi