Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi olmadı paran yok battlefield 2 çakması bile 1.50 patch ile multiplayere rahatca giriyor rütbe sistemli serverler mesela RuleZ-Server bunlarda zaman geçirebilirsin fps olarak 64kişilik haritalar dolu dolu sarıyor güzel - bf2'nin diğer oyunlardan farkı squad işi olması takım çalışması var hep
hay allahım ya grafiklere bakCrossfire
sana güzel haberi vereyim 3 ekimde kapanıyor çok güzel haber değilmi ?Arctic Combat , güzel oyun
sana güzel haberi vereyim 3 ekimde kapanıyor çok güzel haber değilmi ?
ben bu haberi yaklaşık 1 ay önce falan duyduğum için oyunu bırakmıştım zaten bu nasıl haber?
ben 1 aydan önce bıraktım bu daha güzel bi haber değilmi ? sen biraz daha fazla oynadın ve boşa oynadın ben zaten 1 ay oynadım maksimumben bu haberi yaklaşık 1 ay önce falan duyduğum için oyunu bırakmıştım zaten bu nasıl haber?
cso2 yi görsenCso doluşalım
cso2 yi görsen
Şu işi anlatsana zamanında multiye girdim 2-3 saniye sonra oyundan attı daha da giremedim.
oyunu normal kuruyon sonra bf2 patch 1.41 ve onun üstüne 1.50'yi kuruyorsun açıyon oyunu login felan multiplayer - sonra server buluyorsun kendine mesela şu anki en iyi serverlerden biri rulez dediğim gibi private ranked servere giriyon takılıyon rütbe felan da serverin sitesinden bakıyon bkz. ben = RuleZ-Server
U ney laaağn nası bişeymişkie