• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Forum Güncellemeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deepblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eline sağlık Ümit abi ArchAge bölümü açmışsın ama geçen günlerde Blade and Soul çinde kapalı betaya girdi ve aylık ücret yokmuş çin serverında başlıcaz bu yüzden onunda konusunu açsan çok iyi olur

Bu arada archage beklediğiniz kadar güzel bir oyun olmayacak :D

ArchAge'yi yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum, gayet sağlam bir oyun olacak bundan emin olduğum için bölümünü açtım. Blade and Soul'u biraz araştırmam lazım.

Yeni Düzenleme :

12. Herkesin artık Silkraod oynamadığını düşünerek Profil alanındaki "Server" alanı kaldırıldı onun yerine "Oynadığı Oyun" seçeneği eklendi.

Profil düzenleme kısmından oynadığınız oyunu yazabilirsiniz.

Oraya Oynadığı Oyun yerine başka birşey yazmalısın bence. İsmi 8karakterden fazla olanı aşağı slota atıyor ve boş görünüm yaratıyo. (Oyun :) şeklinde yada başka bir alterntif olabilir.

Oynadığı oyun seçeneğini boş bırakamıyor muyuz ? Bu alana yazı girilmesi zorunludur diyor.

Oraya Oynadığı Oyun yerine başka birşey yazmalısın bence. İsmi 8karakterden fazla olanı aşağı slota atıyor ve boş görünüm yaratıyo. (Oyun :) şeklinde yada başka bir alterntif olabilir.

Onu ben de düşündümde, sadece oyun dersek biraz anlamsız oluyor. O.Oyun dersek de acayip görünüyor. Bilmiyorum hem anlamlı hem kısa nasıl yapabiliriz :D

Oynadığı oyun seçeneğini boş bırakamıyor muyuz ? Bu alana yazı girilmesi zorunludur diyor.

Bırakabiliriz, ayar çekeyim ona.

Onu ben de düşündümde, sadece oyun dersek biraz anlamsız oluyor. O.Oyun dersek de acayip görünüyor. Bilmiyorum hem anlamlı hem kısa nasıl yapabiliriz :D

Ne biliyim büyük patron sensin. "Game : " gibi birşey bulmak lazım :up:

Postbitler düzenlendi. Aradaki boşluklar, kaymalar vs düzeltildi ve ufak tefek düzenlemeler yapıldı.

ngec13.jpg

Eski postbit sanki daha güzeldi abi, ayrıca paylaşmış olduğun önce/sonra fotoğrafları aynı ikiside.

Eski postbit sanki daha güzeldi abi, ayrıca paylaşmış olduğun önce/sonra fotoğrafları aynı ikiside.

Resimleri düzelttimde. Eski postbit derken ? Bişey değiştirmedim sadece teşekkürler ve ticaret puanlarının arasındaki boşlukları kaldırdım, ruh hali alta veya yana kayıyordu onu düzelttim. Tek fark kutuların solundaki 3 pixellik koyu grilikler. Böyle daha düzenli ve hoş oldu gibi.

Resimleri düzelttimde. Eski postbit derken ? Bişey değiştirmedim sadece teşekkürler ve ticaret puanlarının arasındaki boşlukları kaldırdım, ruh hali alta veya yana kayıyordu onu düzelttim. Tek fark kutuların solundaki 3 pixellik koyu grilikler. Böyle daha düzenli ve hoş oldu gibi.

Eskisi dediğim önceki işte.
Boşlukları kapatman güzel olmuş ama o 3 pixellik koyu grilikler biraz garip geldi sadece
Bunada alışırız sorun yok abi, ellerine sağlık :)

Başta tuhaf görünebilir ama biraz alışınca normal gelir :))

Yeni daha iyi abi bir sorun var f5 yaptığımda üyelikden çıkıyor yeniden girmek zorunda kalıyorum sorun sadece maxigamede oluyo neden acaba ?

Abi alınan ve edilen teşekkürde boşluk olsa daha güzel olurdu , böyle biraz iç içe geçmiş gibi yada diğerine gözümüz alıştığı için öyle geliyor.

Abi alınan ve edilen teşekkürde boşluk olsa daha güzel olurdu , böyle biraz iç içe geçmiş gibi yada diğerine gözümüz alıştığı için öyle geliyor.

Ben de tam tersini düşünüyorum. Eskiden ayrıydı ama sonuçta ikiside teşekkürle ilgili olduğu için aynı kutuya almam daha düzenli bir görüntü oluşturur diye düşündüm.

Geri