demeyin öyle yazık cihanıma
Adam fenomen.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demeyin öyle yazık cihanıma
Adam fenomen.![]()
Yenileme imkanımız yok mu ?Bazı resimler çok eski, o yüzden linkler silinmiş olmalı.
Bizim lablar 2 haftadır boş, bir geçiremedim üstüme lanet olası şeyi... Aşırı imrendim ve kıskandım şuan...
2 yıldır hergün giyip cıkarmaktan bıktım şu şeyi sende istiyosun)
Dur daha taze kanız biz, bünye bu tarz artistik şeyler istiyor![]()
Laborantlık mı okuyosun artistciğim![]()
Kurba cızbız yaparsın artık.
Cıx, genetikLab derslerini dört gözle bekliyorum. Zaten küçüklükten beri hayalim o beyaz önlüğü giyip laboratuvarlarda deneyler yapmaktı. O zamandan buyana boy olarakta fazla değişmedim, garson boy bir önlük alıp başlamak istiyorum artık
![]()
Cıx, genetikLab derslerini dört gözle bekliyorum. Zaten küçüklükten beri hayalim o beyaz önlüğü giyip laboratuvarlarda deneyler yapmaktı. O zamandan buyana boy olarakta fazla değişmedim, garson boy bir önlük alıp başlamak istiyorum artık
![]()
Valla pek heves etmeAbim Doktor ben Sağlık Memuru biraz zor geçiyo zaman
![]()
Kurba cızbız yaparsın artık.![]()
Sağlık Meslek lisesi mi ?
![]()
Tecrübeye güven sonsuz, ama bir hevesimi aliyim de sonra gelirim yanına gençleri bu hevesten uzaklaştırmak için bende sorun değil orası
Diyorum, girebilsem daha neler yapıcam ama, tık yok adamlarda![]()
Sağlık Meslek lisesi mi ?
Bende sağlık meslek labaratuvar bölümü lise
cıx, genetik ve biyomühendislik bölümü univ. ^^