• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Guild Wars 2 Dante'nin sPvP Build Listesi (GW2 Dante'nin sPvP Build Listesi)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Mesajlar
9,353
Puanı
152
Konum
Damn Of Hell
maxigamebanner1.png

maxayrac3.jpg

Merhaba arkadaşlar,

Build konusunda sıkıntı çeken arkadaşlar için Dante'nin hazırladığı build listesinin çok iyi bir referans olacağını düşündüm bu yüzden elimden geldiği kadarıyla çevirmeye çalıştım. Baya güzel hazırlanmış bir build listesi ve şuanki metayı yansıtıyor yani şu ara tPvP'de en yaygın olarak kullanılan buildler bunlar.

Elementalist

-S/D Double Arcane: Bu standart S/D Elementalist buildi ve çok popüler.. Gerçekten çok iyi vuruşlar, yüksek stability ve takım için iyi bir support kaynağı sunuyor. Bu build ile fire ve water elementleri üzerinden şarşıtıcı derecede yüksek skill vuruşlarına sahip olacaksınız.

D/D triple cantrip: Ünlü D/D triple cantrip buildi son zamanlarda cantrpilerin nerflernmesi ve diğer buildlerin bufflanması ile oyunun metasından düştü. Ancak oyuncular hala bu buildi kullanıyorlar ve bu build hala kullanılabilir. Zaten uzun bir süredir Elementalist oynuyorsanız karakter üzerindeki durgunlaşma göze çarpatacaktır.

Fresh Air S/D Burst: Bu yeni S/D burst build. Valkyrie amulet yerine Berserker amulet kullanılıyor ve Water'a az puan verildiği için süngere dönebilirisiniz.. Ancak kamyon gibi burst damage de inidirebilirsiniz ve fresh air traiti size sürekli air burst damage'i sağlıyor.

Necromancer

Condition Terror/Dhummfire: Yeni Dhummfire/Terror buildi çok güçlü ve Necrolar bu build ile büyük karşılaşmalarda büyük sıkıntılar yaratabiliyor. Build temeli basitçe 30/20/0/0/0 şeklinde, kalan 20 puan ile biraz değişiklik yapabilirsiniz. 20 puanı Death Magic'e verip staffınızı bufflayabilirsiniz yada Master of Terror traiti için Soul Reaping'e verebilirsiniz. Tercihinize göre istediğiniz yere harcayabilirsiniz.

Minion Master: MM bazı zamanlarda şaşırtıcı derecede etkili olabiliyor fakat bazı zamanlarda da minionlarınızı bağıra çağıra küfür edebiliyorsunuz. Bu build çok populer değil fakat kendi yolunda çok güçlü ve kesinlikle göz ardı edilmemesi gerekiyor.

Zerker Wellmancer: Necro'da power buildler herzaman condition buildlerden daha az populer olmuştur. Fakat well'ler çok güçlü AoE damage'e sahipler ve Lich Form zerker amulet ile akıl almaz derecede güçlü vuruyor.

Mesmer

Burst Shatter: team fightlar ve 1v1'de çok etkili olduğundan dolayı tPvP en yaygın olarak kullanılan build bu build. Portal -tartışılır ancak- oyundaki en güçlü skill ve Moa bunkerları kapamada en etkili skill.

Phantasm S/P Greatsword: Phatasm buildleri son pakette nerflenmisti ve bu buildler tPvPde başından beri populer değildi.Fakat hala dikkate alınması gerekir. 1v1'lerde hala güçlü ve hala kullanılabilir.

Condition Shatter: Condition Mesmer Phatasm Mesmer ile aynı problemlere sahip. 1v1'de çok etkili fakat team fightlarda çok daha etkili olabiliyor. Condition shatter mesmerler ile kolanları ve condition damageleri yüzünden başa çıkmak baya zordu. Cloneları öldürdürsede öldürmesede sizin üzerinize condition uyguluyordu.

Moa Morph vs Time Warp: Bu iki elite skill birbiri yerine kullanılabilir ve ikisinide çok güçlü kabul edebiliriz. Time Warp sayesinde savaşlar kazandım fakat Moa Morph sayesinde de savaşlar kazandım.

Engineer

HGH: Son zamanlarda metadan düştü fakat hala çok popüler. Amulet ve rune'lar oyuncunun tercihine bağlı. Rabid ve Rampager amuletler en yaygın olarak kullanılanlar. Might duration rune'lar veya standard condition rune'lar seçilebilir.

Nodefighter/Teldo Style Engi: Bu build 1v1'de çok etkilidir fakat çok ciddi oyunculuk gerektirir.Bu buildde kendini geliştirmiş bir oyuncu etrafı silip süpürür ama bu buildi iyi kullanamayan oyuncular büyük zorluklarla karşılaşır. Teldo bu build ile populer bir oyuncu oldu.

Static Discharge: Bu build pek popüle değil fakat son zamanlarda Rocket Boots bufflandı. Bir çok Engineer'ı bunu kullanırken gördüm, Rifle Turret yerine Rocket Boots alıyorlar. Rifle ve Rocket Boot'dan gelen mobility muhteşem.

Ranger

BM Ranger: Bu build alması gereken nerfi aldı fakat hala çok güçlü.Genelde bu buildin rolü point kapatmak üzerine..1v1'de güçlü ve oyuncuları pointin dışarısında tutmak için hala yeterli tanklığa sahip. Fenile ve bird'lerden herhangi biri.

Spirit Ranger: Çok popüler değil ancak Spirit'ler PvP'de PvE'den farkedilir ölçüde çok daha güçlüler. Bu build 1v1 şaşırtıcı bir şekilde etkili ancak team fight'larda pek varlık gösteremiyorlar.

Trap Ranger: Metadan düşmesine rağmen hala etkili olarak kabul edilebilir. Oyuncuların bu buildi oynamayı kesmelerinin asıl sebebi BM Ranger'ın point tutmada çok daha iyi iş yapması fakat team fightlarda büyük miktarda AoE damage sağlayabiliyor ve home point tutmada. oldukça iyiler.

Shout Heal: Standart BM Ranger'lardan daha uzun süre ayakta kalmak için oluşturulmuş yeni bir build fakat petinizin vurduğu damage'i çok az.


Thief

D/P Burst: Bu standart 100-0 burst build. Eğer bu classda yeniyseniz Pistol yerine iki elinizede dagger almanızı öneriyorum. Çok etkili bir build ve eğer kötü bir oyuncuysanız kolayca ölebilirsiniz fakat hala yüksek seviye oyunculuk gerektirdiğini göz önünde bulundurmalısınız.

S/D S/D Evade: Bu build biraz nerf gördü fakat hala çok etkili. Düşmanı kapatmak için çok zor bir build ayrıca diğer thief buildlere nazaran delice burst damage elde edemiyorsunuz.

Dantesway: Farklı bir Thief buildine ihtiyacım oldu ve kendiminkini ekledim. Bu build çok yüksek burst damage sağlıyor ve MH(Main-Hand) Sword kullanımı team fightlarda muhteşem bir etki yaratıyor. Fakat bu build iniatitive bakımından zorluk çıkartıyor.Eğer Black Powder/Heartseeker combosunu veya 3 spamlamayı kötü kullanırsanız feci bir dayak sizi bekliyor olacak. Ancak 1v1'de çok güçlü ve burst damage ile bunkerlar ve glass canonları indirmede mükemmel.

D/P Burst Variation: Bazı oyuncular güçlü traitlerden dolayı Trickery'e ağırlık veriyorlar fakat bu buildde potansiyel damage en düşük seviyede.


Guardian

Mid Bunker: Bu standart orta bölge bunker buildi. Silah seçimi aslında Guardiana bağlı, hammer/greatsword veya mace/focus ile etkliyeci oynayan oyuncular görüyorum. Kişisel olarak benim tercihim scepter /shield staff. Organize gruplarda Shielded Mind traitini genellikle Indomitable Courage ile değiştiririm.

DPS Triple mediatation: Standart olarak X/30/30/X/X kullanılır 10 puanı nereye istiyorsan oraya verebilirsin. Eğer istersen Greatsword'u scepter/X ile değiştirebilirsin.

DPS Symbol AH: AH buildler aslında WvW veya PvE'ye oranla daha güçsüz. Efektif bir oyun için diğer oyuncuların etrafında olması gerekir. Bu build, Bunker Guardian'ların takım için için inanılmaz bir varlık göstermelerinden dolayı çok popüler değil fakat hala etkili. Staff ve Hammer'ı da değişiklik için kullanabiliriz.

Warrior

Destruction of the Empowered Burst: Warrior Burst damage'inde birkaç varyasyon var. Bu sadece ağır Warrior burst damage'in bir versiyonu. Destruction of the Empowered düşmanları yormada çok etkili. Burst Warrior'lar ve Burst Thief'ler nadiren fight'a giren ilk kişi olmalılar. Onlar etrafta dolaşmalı ve fight gördüğü anda takım arkadaşlarının arkasında yerine almalılar. Divinity Rune veya Scholar'da bir kaç değişiklik yapılabilir ayrıca Trait setup'ında Leg Specialist yönünde küçük bir değişiklik yapılabilir.

Zerker Longbow Sword/Shield: Bu build popüler olma yolunda ilerliyor. Diğer buildlerin aksine oyuncular daha çok bu buildi kullanıyorlar. Fakat sworddan gelen burst damage ve mobility, Longbow'dan gelen AoE baskısı ile çok daha güçlü bir build olabilir.

Mace/Shield Greatsword Burst: Buildin temeli Skull Crack kullanarak rakibi 3sn boyunca Stunlamak (+Sigil of Paralyzation) bu sayede Hundred Blades için bolca zaman kazanmak.

Alıntıdır
 
Geri
Üst