beyazın farkı olsun oda
O değilde senin kişisel rütbende neden maxkolik yazıyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyazın farkı olsun oda
O değilde senin kişisel rütbende neden maxkolik yazıyor ?
Hayattan tek beklenti 15-20 bin TL değerinde bir şey olabilir mi ? Saçmalama bu sadece bir istek olabilir bence.
bu pc değilki bildiğin robot mübarek uzaya kadar yolu var bunun
hayalin küçüğü büyüğü olmaz adamın mantıklı bir beklentisi var 15-20 bin az bi miktar değil , gidip te bugatti veyron hayal etmesi mantıklı olurmu? hayal etsen bile buna ulaşmak çok zor.
örneğin bende bu aralar asus un yeni çıkardığı pc den hayal ediyorum bunu aldıktan sonra başka şeyler hayal ederim değişiyor hep
----------
10-11 bin civarında
----------
asus rog cg8890
olm o çıkan fanlarla ben tüm apartmanın klima ihtiyacını karşılarımtuşa basıyosun 8 tane fan çıkıyo bide kendinde var toplam 9 tane +sulu soğutma
pc diye yemişler seni uzay mekiği bu
hayalin küçüğü büyüğü olmaz adamın mantıklı bir beklentisi var 15-20 bin az bi miktar değil , gidip te bugatti veyron hayal etmesi mantıklı olurmu? hayal etsen bile buna ulaşmak çok zor.
örneğin bende bu aralar asus un yeni çıkardığı pc den hayal ediyorum bunu aldıktan sonra başka şeyler hayal ederim değişiyor hep
----------
10-11 bin civarında
----------
asus rog cg8890
30 bin TL adam için suan zaten hayal. Öğrenci adam 30 bin TL yi nerden bulacak? Çalışsa da kolay kolay alamaz. 800 TL maaş alacak. 300/8=39 felan yapar. O da 3 Yıl eder. Ve bu da bence hayal.bir şeyin hayal olması için o şeye ulaşmanın çok zor veya imkansız olması lazım yukarıda arkadaşın dediği gibi bu sadece istek
pc diye yemişler seni uzay mekiği bu
[video=youtube;1vkGEljxAOU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1vkGEljxAOU[/video]