Terk-i Diyar
Administrator
Diskodan çıkamaz bu
Şimdi disko ne der
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diskodan çıkamaz bu
Bende 94lüyüm caner , 2hafta önce gittim askerlik şubesine.
Lise(aslı) diploması ve 2fotokopisi ile askerlik şubesine git , 2016 nın Aralık 31'ine kadar tecilli oluyosun.
Kasım ayı girmeden git yoksa askere alırlar benden söylemesi.
Kasım ayına gitmek kadar zorundamıyız kasımda olsa olmuyormu?
300 500 kopcaz işte abiŞimdi disko ne der
ana harbimi la ? olm diplomayı almadımki daha şimdi kaynarcaya yakın bi askerlik şubesi var oraya gideyim sorayım la bide sen hangi ayda doğdun ben aralıkta doğdumKasım ayında 94/1 gidiyor sanırım , o yüzden hemen alıp gönderirlerse şaşarsın o yüzden diyorum.
Bildiğim kadarıyla kasıma kadar bir süre var tecil için. yaklaşık bu 8 güne tekabul ediyor.
olm gitmiyoz ya tecil ettiriyoz kandırdım sizi benCaner askerde denetlemeye bile alınmaz. Er gazinosuna poğaça, bisküvi falan yemeye gönderir komutanlar onu.
300 500 kopcaz işte abi
----------
ana harbimi la ? olm diplomayı almadımki daha şimdi kaynarcaya yakın bi askerlik şubesi var oraya gideyim sorayım la bide sen hangi ayda doğdun ben aralıkta doğdum
----------
olm gitmiyoz ya tecil ettiriyoz kandırdım sizi ben
oho üniden sonra ne var gitmekte önemli olan şimdi ezo gibi gidip komutanlara ezilmek istemiyorum ben he diskoya götürürse orda koparım felan ama sıkılırım yine
İllaki gideceksin olm
Discovery üzerinde Tapatalk ile gönderildi
oho üniden sonra ne var gitmekte önemli olan şimdi ezo gibi gidip komutanlara ezilmek istemiyorum ben he diskoya götürürse orda koparım felan ama sıkılırım yine
Artist, uniden sonra gitsen sanki ezilmeyeceksin?
Discovery üzerinde Tapatalk ile gönderildi
Kasım ayında 94/1 gidiyor sanırım , o yüzden hemen alıp gönderirlerse şaşarsın o yüzden diyorum.
Bildiğim kadarıyla kasıma kadar bir süre var tecil için. yaklaşık bu 8 güne tekabul ediyor.
ana harbimi la ? olm diplomayı almadımki daha şimdi kaynarcaya yakın bi askerlik şubesi var oraya gideyim sorayım la bide sen hangi ayda doğdun ben aralıkta doğdum
sen işe nerden başladın bunedir abi ya bi telefon felan yokmu arayıp soralım ne zamana kadar vaktimiz var diyeÖyle kolay değil o , mart ayı.
GT-i9500 Cihazım üzerinden Tapatalk ile gönderildi.
Ben bugün gidip tecil ettirdim askerliği ama muane falan olmadım. Acaba olmama gerek var mı?Bende 94'lüyüm ve muane oldum sizde çok beklemeden olun derim celp dönemlerine bakıp hangi ayda gideceğinizi bakabilirsiniz 94'lülerin son muane günü 31 Ekim ben 94/3 gidiyorum çünkü Samsun 3 gönderiyor.
Ben bugün gidip tecil ettirdim askerliği ama muane falan olmadım. Acaba olmama gerek var mı?
Bende 94lüyüm caner , 2hafta önce gittim askerlik şubesine.
Lise(aslı) diploması ve 2fotokopisi ile askerlik şubesine git , 2016 nın Aralık 31'ine kadar tecilli oluyosun.
Kasım ayı girmeden git yoksa askere alırlar benden söylemesi.
17 eylül 1994. üni gidiyorum üni bana dedi biz şubeye kağıt yollucaz onlar kendileri tecil ettirirlermi?
len sen üniversitede değilmisin ? okul okumayanlar gidip kendi tecil ettirir okul okuyorsan öğrenci olduğun yer onu kendi hallediyor zaten senin haberin bile olmadan sen okumana keyfine bakArkadaşın sorusuna da bir yanıt alabilirsek iyi olur çünkü 94 eylül doğumluyum bende. Hakanım ne yapıcaz. !?
len sen üniversitede değilmisin ? okul okumayanlar gidip kendi tecil ettirir okul okuyorsan öğrenci olduğun yer onu kendi hallediyor zaten senin haberin bile olmadan sen okumana keyfine bak
senin onlarla hiç işin yok muayene falan.O muhabbet kendin tecil ettireceğin zaman yada teslim olurken geçerliYok ben biliyordum da işte arkadaşın sorusu cevaplansın istedim ^^
Bu muayene işi ne oluyor onuda universite yerimize mi yaptırıyor adam falan gönderip