RaPSTaR
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 24 Nis 2009
- Puanı
- 1
Tam olarak aradaıgım sey teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buff kısmında divisiondan başka bir buff var mı örnek olarak: Holy Spell gibi?arkadaşlar bot clerici seçip divisionu acmıyor hadi ben yapıyorm bu seferde warlock rod u secmıyor . görevleri iptal ettim 10 kere returnlarım köpegı bankaya koydum falan olmadı bi bakın ya
Kapısına kadar gidiyor yani otomatik içeri girip çalışmıyor.Ama scriptsiz bi yere koyar kordinat ayarlarsın yatana kadar kasar.Jangan Cavede calısmıyor bot dimi? yane scprt yapınca gitmiyor dimi?
: otobüsmü bekliyorKardeş kasma yerine gidio ama otoßüs ßekLer gßi duruyo , attack yapmıo yarm edermisn.
Evet.Bu bana da oluyor ama kullanıcıdan kaynak bir şey değil.Arada sırada yapıyor ve bu botun bugu,benim tavsiyem oyundan cıkıp,botu kapatıp tekrar açmanız hala yapıyorsa scripti yeniden yapmanız faydalı olacaktır.Siz sormadan da söyleyeyim bazende potçuda takılıyor ve arka planda "Arrrrgggh script reference" gibi bir hata çıkıyor bu hatadan sonra botun CPU kullanımı artıyor ve oyun kasmaya başlıyor,bu durumda da oyun çıkıp tekrar açıp yine scripti yeniden yapmanız gerekiyor.İyi Tamam Teşşekkürler Yardımcı Oluyorsun Ama Onemli Olan Bu Değil Roc'a Giderken Işınlanmıyo 2-3 Denemeden Sonra Adamın Dibine Kadar Girdim ?