onurgs59
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 19 Haz 2009
- Puanı
- 504
Konu güncel buluşmaya az kala yorumları alayım lütfen heyecandan ölcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yuzunu kara cikartmasin kardesimKonu güncel buluşmaya az kala yorumları alayım lütfen heyecandan ölcem
Allah yuzunu kara cikartmasin kardesim
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabi, bana ulasman yeterEyvallah kardeşim bu arada kız İzmir'de buluşma da orda olacak Yer falan belli olunca senden yardım bekliyorum çünkü izmiri bilmiyorum
ne oldu buluştunuz mu
Aç whatsapp grubu al beni de barıştırayım sizi
Biter demiştim ama bu kadar kısa zaman da biteceğini düşünmemiştim eğer dertleşmek istersen falan ne bileyim buralardayım ben
Yazmak istiyorsan yaz ama kontrolünü kaybetme ben sinirli bir adamdım mesela kontrol kaçınca kızıyordum o da fazla özgürdü kendince hep interneti kapatır ertesi akşam anca gelirdi ama şimdi iyi ve kötü huyları söylerken insan kırılır haliyle sorun olur hırçınlaşır.Seni kırmak için söylememiş olablir ama hayatın da biri olabilir o yüzden sen ikinci planda oluyor olabilirsin ve sana kötü davranıyor da olabilir bilemedim tam olarak birde ayıp olmazsa kız kaç yaşında sen kaç yaşındasın bunlarda önemli de
Kendimde üzülüyorum falan ben böyle bir şey hissetmesine,yaşamasına ihtimal dahi vermiyorum.%80 hayatında başka biri var.
Şimdi yazsam mı yazmasam mı diye sormuşsun açıkçası "aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık" durumu oluştu.Yazarsan üstüne gitmiş olursun yazmazsan da umursamamış olursun.
Seçmek sana kalmış yani.
Not: 1 yıl süren ve 3 yıl süren ilişkilerim oldu.Körü körüne bağlanmanı tavsiye etmiyorum.Çünkü yarın başkası çıkar karşına bu sefer aynı hisleri onda da yaşarsın.Ben başkası çıkar dedim de bana çıkmadı,sanırım benim sistemde bug var.
#Reported.
Yukarda dediğim gibi hayatında başkası yok yazdım biraz konuştuk hatta baya bi konuştuk hem telefonda hem whatsappde. Ama şuan tek çare beklemek gibi gözüküyor . Ben elimden gelenin hepsini yaptım o söyleyeceklerini söyledi ben söyleyeceklerimi söyledim . Ve her şeyi de gayet iyi anlamış bana söylerken hepsini anlatıyor . E diyorum madem anladın niye uygulayamıyorsun? Diyor ki ben garibim bugün kendime diyorum tamam düzenli olcam anladım ama yarın baskı altında hissediyorum falan gibi. Kendimi daha anlayamadım diyor ciddi bi ilişkiye hazır değilim falan. Kendimi anlayıp gelcem bekle dedi bende bişeyler yazdım görüşrüüz dedim. Akşam iyi geceler mesajı atmış cevap vermedim. O kadar şeyi anladıysa bunları da anlayıp uygular olgunlaşsın biraz diye düşündüm. Maalesef çok çabuk bağlanan bir insan değilim ama bağlandığım zaman bitmez yani . Bİ lisede olmuştu 3 yıl sürmüştü platonik olduğu halde bir de bu var ama bu çok başka bişey . Yani dünyanın en güzelini verseler değişmem abi yok . Otelde çalışıyorum bir sürü çıtır gibi kızlar bikinili bilmem ne ama bakmıyorum ya bakamıyorum düşün bi erkek olarak bunu yapamıyorum. Bendede bug var reported +1
Aha,aynı ben la yenge :d Acayip sorumsuzluk var ya.Olgunlaşması çok zor ben sana diyim :d Tecrübe ile sabit yani :nse:
Valla bi hastaneye yatır onu.
Şaka bir yana,aynı boku bende yedim." Zaten yanımda yaaa,ne olacak ki? " dedim garı gitti.Çözümü; ne çok konuş ne de çok az.Mesela mesajlara geç cevap ver.
Böylede yapabilirsin ;
Biraz öyle yapcam . Aslında çok değişik birisi gerçekten söylediği gibi garip bazen kıymet biliyor çok çok iyi bazen umrunda olmuyorum. Şimdi ne çok ne az yapcam o yazarsa konusuruz zaten dün kendisi iyi geceler yazmış cevap vermedim bugün ben bişey yazdım bakalım ne cevap vercek veya gün içinde ne olacak burdan bildiririm artık yardımlarınızı bekliyorum. Konu başlığı vs içeriği ölümüne kapışır hallere bak