• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

İşte Bu Yüzden Cristiano Ronaldo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MySharky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MySharky

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
13 May 2010
Puanı
78
C.Ronaldo : "Başarılarım için arkadaşım Albert Fantrau'ya teşekkür etmeliyim. Beraber 18 yaş altı şampiyonasında oynadık. Bizi izlemeye gelen Sporting Lisbon menajeri kim daha fazla gol atarsa takıma onu alacağını söylemişti. ''

C.Ronaldo : ''Maçı 3-0 kazandık ben ilk golü attım Albert ise ikinci golü attı üçüncü golde ise ben dahil herkesi etkileyen bir olay yaşandı. Albert kaleciyi geçmişti ben de yanında koşuyordum Albert'in tek yapması gereken topu boş kaleye göndermekti ama o topu bana pas attı. Maçtan sonra neden yaptığını sorduğumda ise '' Sen benden daha iyisin'' demişti. ''

Gazeteciler Albert Fantrau'ya hikayenin gerçek olup olmadığını sorduğunda Albert '' Evet hikaye gerçek Ronaldo o maçtan sonra Sporting altyapısına girdi ben ise futbolu bıraktım ve şu an işsizim '' cevabını verdi. Gazetecilerin ''İşsiz biri olarak bu kadar büyük bir eve, böyle güzel bir arabaya ve ailenin ihtiyaçlarını karşılayacak parayı nereden buldun ? '' sorusuna Albert Fantrau'nun verdiği cevap ise her şeyi açıklıyordu. '' Bunların hepsi Cristiano Ronaldo 'dan.''

Biliyorum Futbol konusu off topicde yasak ama bu adama bencil diyenler için buraya açtım :)

Ronaldo'nun futbolu Messi kadar iyi olmaya bilir.Ama Messi Şarap fabrikası açar Ronaldo ihtiyaç sahiplerine yardım eder...

Bence takımda bir yıldız oyuncunuz varsa ki o dünyanın en iyisi ise Ronaldo gibi olmalı Messi son El Clasico maçların da dağıldı neredeyse fiziğinin dez avantajı da var fakat o hiç yoktan birşeyler yaratamıyor oluşturamıyor Ronaldo ise 2-1 lik Şampiyonluğu garantileyen maç ve süper kupa maçlarında ki gibi çok zor toplardan ve zor pozisyonlardan bir şeyler oluşturabiliyor yaratıcı düşüncelerini sahaya en iyi yansıtan futbolcu yıldız bunun fazlasını yapabilen oyuncu dünya yıldızı olur...

Not:Bence.

Bence Ronaldo Messi'den çok daha iyi Barcelona'dan Xavi ve Iniesta gitsin bakalım Messi ne yapabiliyor..

Düşüncene saygım var ama Arjantin - Brazilya maçında Messi show yaptı ^^ Zaten benim demek istediğim kişilik,Ronaldo gerçekten harika bir insan yardım etmeyi hayat felsefesi olarak görüyor ve en doğru şeyi yapıyor.Dileğim Ronaldo'nun Messi diye bir şey bırakmaması...

Bence takımda bir yıldız oyuncunuz varsa ki o dünyanın en iyisi ise Ronaldo gibi olmalı Messi son El Clasico maçların da dağıldı neredeyse fiziğinin dez avantajı da var fakat o hiç yoktan birşeyler yaratamıyor oluşturamıyor Ronaldo ise 2-1 lik Şampiyonluğu garantileyen maç ve süper kupa maçlarında ki gibi çok zor toplardan ve zor pozisyonlardan bir şeyler oluşturabiliyor yaratıcı düşüncelerini sahaya en iyi yansıtan futbolcu yıldız bunun fazlasını yapabilen oyuncu dünya yıldızı olur...

Not:Bence.

Haklısın . Ronaldo kendi başına bişeyler yapmaya çalışıyor . Koy Barcelonaya Ronaldoyu 45 golu 60 gole çıkarır valaha.

Bence konuyu Messi - Ronaldo karşılaştırması olarak çarpıtmayın. Eğer bu hikaye gerçek ise helal olsun adama cidden bu kadar paranın içinde bozulmadan kalmak arkadaşlık ilişkilerine sahip çıkabilmek çok güzel bir şey.

Bence Ronaldo Messi'den çok daha iyi Barcelona'dan Xavi ve Iniesta gitsin bakalım Messi ne yapabiliyor..
Fabregas belki iş yapar ama orta saha olmadan messi bir hiç.İngiltere liginde oynayamaz tek oynayabileceğili La Liga.
AMK gazetesinin haberine göre barcelona selçuk'a transfer teklifinde bulunacakmış.İniesta ve Xavi'nin yokluğunda iş yapması için

Bence konuyu Messi - Ronaldo karşılaştırması olarak çarpıtmayın. Eğer bu hikaye gerçek ise helal olsun adama cidden bu kadar paranın içinde bozulmadan kalmak arkadaşlık ilişkilerine sahip çıkabilmek çok güzel bir şey.

Doğru bi haber dostum :) Adamla bile röportaj yapmışlar . Ronaldo ya herkes paradan sonra bozuldu diyor . Yanlış . Adam futbolda yetenekli oldugu için birazda gece hayatı yogun oldugu için basın tarafından bole gösteriliyor . Bu adam 2 ayda 1 kan verio , fakirlere yardım ediyor ama hala bencil deniyor ?

Fabregas belki iş yapar ama orta saha olmadan messi bir hiç.İngiltere liginde oynayamaz tek oynayabileceğili La Liga.
AMK gazetesinin haberine göre barcelona selçuk'a transfer teklifinde bulunacakmış.İniesta ve Xavi'nin yokluğunda iş yapması için

Selçuk Barcelonada iş yapar ama Galatasarayın bu sene şampiyonlar liginde önemli iş yapması lazım :D Bunun için Selçuk bize lazım

Saha
Doğru bi haber dostum :) Adamla bile röportaj yapmışlar . Ronaldo ya herkes paradan sonra bozuldu diyor . Yanlış . Adam futbolda yetenekli oldugu için birazda gece hayatı yogun oldugu için basın tarafından bole gösteriliyor . Bu adam 2 ayda 1 kan verio , fakirlere yardım ediyor ama hala bencil deniyor ?

Sadece saha içerisinde bencil olarak anılıyordur heralde

----------

Selçuk Barcelonada iş yapar ama Galatasarayın bu sene şampiyonlar liginde önemli iş yapması lazım :D Bunun için Selçuk bize lazım

Pes oynuyordum bugün Fb ile analig.FB Guruplardan çıktı. Gsde şampiyonlar ligini 3. bitirdi Uefaya düşürdü. Fbde Gsde çeyrek finallere geçtiler ve ikisi eşleşti bakalım ne olacak :D

Adamın gece hayatı olması tabii ki doğal bir şey parayı neden kazanıyor ki sonuçta dışarı çıkıp eğlenemeyecekse insanlar bence her zaman yaptığı gibi önyargı ile yaklaşıyorlar veya çamur atıyorlar.

Adamın gece hayatı olması tabii ki doğal bir şey parayı neden kazanıyor ki sonuçta dışarı çıkıp eğlenemeyecekse insanlar bence her zaman yaptığı gibi önyargı ile yaklaşıyorlar veya çamur atıyorlar.

Malesef. Gece hayatı olmayan insan yokki + olarak adamda bol milyonlar var :D Kendisine araba alcak , ev alcak vs . Ama adam paranında hakkını veriyor .

Geri