takımda gerizekalı varsa istersen 10-0 oyna o gerizekalı gider feedler yine oyunu b*k ederhecarim çok da güzel çevirir tf yi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takımda gerizekalı varsa istersen 10-0 oyna o gerizekalı gider feedler yine oyunu b*k ederhecarim çok da güzel çevirir tf yi
takımda gerizekalı varsa istersen 10-0 oyna o gerizekalı gider feedler yine oyunu b*k eder
lee sin gerçekten zor bir hero bende ikiside var. J4ü tek geçerim. Ama oynarsan lee de fenadir ama oynayamazsın
Arkadaşlarınla oynucaksın hiç dğeilse afk olursa gider döversinişte bende tam bunu diyorum
lee oynadım daha önce (pbe)de baya da iyi ama işte kararsızlık böyle bir şey
Arkadaşlarınla oynucaksın hiç dğeilse afk olursa gider döversin
J4 almanı öneriririm
sode ile duo girdim biz ne kadar iyi olsak beyinsiz 1 player yüzünden maç ggöyle sağlam arkadaş olsa eyw da yok
şimdi j4 alıyorum bakalım nasıl sonuçlar olacak
1 maç eve loseni gördüm seni kınadımEvelynn en iyi jungle olarak görüyorum ben., TR'de rahatça geziniyorsun pink ward sadece başlangıçta 1 tane alıyor arada bi dragon yada baron wardlıyorlar bırakıyorlar Rahatça gank atıp takımın feedleniyor
6 geliyosa iyi 1 gelip 20 giden varjarvan alıp sorun hallolmuştur
bu da ilk ranked maçım; (botlara karşı ve pbe az oynadım tabi )
1 kere ölüm; kennen tarafından olması biraz acı oldu ama
6 geliyosa iyi 1 gelip 20 giden var
1 maç eve loseni gördüm seni kınadım
iyi güzelde gardaş 9/21 tek masterie pagen var adc çıksa onla adcmi oynıyacan ap rünlerin büyü nüfuzu alanları boş addeki dmg verenleri boş yerlere koysana be qardaşım S:S:s5 vs 3 oynamıştık
---
Yeni bir tane daha
iyi güzelde gardaş 9/21 tek masterie pagen var adc çıksa onla adcmi oynıyacan ap rünlerin büyü nüfuzu alanları boş addeki dmg verenleri boş yerlere koysana be qardaşım S:S:s
jarvana j4 demenin mantığı ney acaba c7 gibi bişey mi?