• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Karainci oyun hatası yardımmm!!

furukocuk

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
10 Ocak 2013
Mesajlar
1
Puanı
0
karainci online oyununu indirdim ama sunucular gözükmüyodu tazele dediğimi zaman oyun takıldı düzeldiğindede birşey dğeişmemişti oyunu silip tekrar yükledim yine aynı hata sunucular gözükmüyordu. zaten oyunda güncellenirken çince sanırım bazı yazılar çıkıyodu tükçe veya ingilizce değildi. oyunun klasörlerini incelediğimde pack klasörü bomboştu belki ordanda kaynaklanıyor ola bilir anlamadım yardım ederseniz sevinirim.

Kara İnci - Korsan Oyunu oyunu burdan indirdim. alttaki link çalışmıyo bilmiyorm bana özel mi üstteki yönetici olarak indir dedim öyle indirdim.
 
Geri
Üst