• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Kaya101 # Röportaj # 27 Haziran 2013

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muhabir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muhabir

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
22 Mar 2013
Puanı
143
Adı Soyadı : - Kaya demeniz yeterli

Doğum Tarihi : - Ne gerek var buna şimdi ? :P

Yaşadığı Şehir : - İskenderun

Memleket : - İskenderun

Meslek : - ÇAPULCU

Tuttuğu Takım : - Takım tutmuyorum.

Burcu : - Boğa

lblwj.png

Hobileriniz : - Anime izlemek,Çok fazla olmasa da kitap okumak,Arkadaşlarım ve ailem ile sohbet etmek.

Fobileriniz : - Asansör

Forumdaki İlk Nick'i : - Kaya1905 (tekrar diyorum takımla alakam yok)

Silkroad İle Tanışması : - 27 level charını White Tiger'larda kasan bir arkadaş vardı onda gördüm bugünlere kadar geldik.

MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? : - Eğlenmek yeni arkadaşlar edinmek ve bilgi paylaşımı yapmak.

Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : - Sadece Kaya iyi olmuyordu durduk yere 101 geldi aklıma Kaya101 çıktı ortaya.

Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? : - Aile'ye edilen küfürler,Dolandırıcılık,Haksız olduğunu kabullenememek.

Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? : - Hantalım ben spor ile uğraşmıyorum.

Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : - Banane ünlülerden :P hayatımdan memnunum.

Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? : - Kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim. En sevdiğim müzik ? sanırım müzik türünden bahsediyoruz dediğim gibi kulağıma güzel geleni dinlerim

Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? : - Pek sevdiğim söylenemez.

Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : -Bu bana sorulur mu ? tabi ki japonya :D

lblwj.png

MaxiGame'de çalışan yönetimdeki kişiler hakkında yorumlarınız nelerdir?

Deepblue : - 07.06.2013'de olan bir olay
-abi 160 piksel yaparmısın ?
-160 çok 150 yapayım
-160 olsun işte
-olmaz 150 yaparım en fazla
-160 dedim
-uzun süren bir sessizlik...
-ya tamam 150 olsun onada razıyım.
-150de yok sana kaybol.
o günden beri suikast planları yapıyorum kendisine.

Terk-i Diyar : - Gorkunçlu admin. Tırpanına kurban olduğum ne güzel ban atıyor öyle.Kahraman abi candır inanın tanısanız çok seversiniz öz abim gibidir.
The Bright : - Yatıyorum kalkıyorum barış yönetici tekrar yatıyorum kalkıyorum barış kurucu arkadaş bir yerinde dur daha üst rütbe olsa onuda alacak.
Ruthless : - BP infinity'den az çok muhabbetimiz var 1yıldan fazla oldu pek görmüyorum kendisini o yüzden diyecek pek bir şeyim bulunmuyor.

KaRa :Etek parçalıyıcı kardeşimiz arada fena gaza geliyor ama çok severim kendisini bir tanedir.
Saint : Saygıda kusur etmeyen kişi olarak hafızama kazındı emre forumda saygıda onun üstüne kimseyi tanımam.

O değilde niye sadece yönetimin en üst rütbelileri var normal üyeler sütlükmü mı ? merak etmeyin 1 kişi yazıcam sadece :P

KaoZ: kendisiyle anime konusu dışında pek muhabbetimiz olmadı skype adresinide vermiyor yinede kendisi şu forumda en sevdiğim kişilerden biridir (!?) kullanması hele hastayım bu arkadaşa sende bir tanesin benim için kaan:beer

he bu arada CaptainCoco RIP

lblwj.png

Yemek yapmayı biliyormusunuz ? : - Çok fazla olmasa da evet.

En sevdiğiniz renk ? : - Mavi Kırmızı bunu dersem olacakları biliyorum ama Pembe

En sevdiğiniz şarkı ve nedeni ? : - Guilty Crown-Euterpe Egoist-Euterpe olarak da geçiyor türkçe olarak tamamını ezberlemiştim nedenine gelirsek inori diyeyim sadece.

Yaptığınız en büyük çılgınlık ? : - Gece market deposuna girmeyi denediniz mi ? denemeyinde zaten allah'dan ufaktık yırttık :D

Şu an ruhunun olmak istediği yer ? : - Lavabo üşeniyorum gitmeye ruhummu bedenimmi bilemem ama orada olmayı çok istiyor şuan.

Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? : - Annem.

Hayvan besliyor musunuz ? : - Hayır.

Karşı cinste hoşlandığın tip ? : - Nefes alsın yeter.

Benzetildiğiniz biri var mı ? : - Barış ve Beyto birine benzetiyor ama kalsın böyle iyiyim.

Aşk herşeyi affeder mi sizce ? : - Bu sorunun amacı ne forumda bana yanık biri mi var ?

Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? : - Lavoboya gitmek hala gitmedim evet.

Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? : - Ailemle çok iyidir arkadaşıma göre de değişir.

Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : - ben kendimim kimseyi örnek almam.

Karşı cinste hoşlandığın tip ? : - Nefes alsın yeter.

bu kısımı okuyup bunu düşünen tek ben miyim laağğğğnnn :D

cem-yilmaz-dan-muthis-sov_3260_b.jpg

- Geçenlerde birine 'özelliğiniz nedir?' diye sordu. Sunucu 'her gün duş alırım' dedi. Ulan yokluğu bu kadar belli etme bari.

Konuyu anlamadim ama Kaya'yi sinir etmek icin diyoruz sanirim !? Bana uyar ^^

------------------

bak bana inanmiyorsun ama ne face hesabim ne twit hesabim ne skype ne ts var. Yakinda oyun nedeniyle skype alirsam veririm tabi canimsin ne demek =((

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kaya yanıyorum sana,benimde burcum boğa bak ne kadar çok ortak noktamız varmış :D

Konuyu anlamadim ama Kaya'yi sinir etmek icin Alperen diyoruz sanirim !? Bana uyar ^^

------------------

bak bana inanmiyorsun ama ne face hesabim ne twit hesabim ne skype ne ts var. Yakinda oyun nedeniyle skype alirsam veririm tabi canimsin ne demek =((
benimde ne twit ne face var kaan sadece skype kullanıyorum arkadaşlarla konuşabilmek için bana desen kaya gel skypede sohbet edelim kullanmıyor olsam bile anında açardım =((

Laflara bak laflara.Sırf sevmiyor diye kullanmıyorum.
işte bu yüzden seviyorum seni keşke beytoda senin gibi olsa. :P
Kaya yanıyorum sana,benimde burcum boğa bak ne kadar çok ortak noktamız varmış :D
yanıyorum ne kadar çok ortak nokta sonu iyiye gitmiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kaya = :sevgi
Kaya aşktır , kaya sevgidir , kaya adamın dibidir. :D

benimde ne twit ne face var kaan sadece skype kullanıyorum arkadaşlarla konuşabilmek için bana desen kaya gel skypede sohbet edelim kullanmıyor olsam bile anında açardım =((

işte bu yüzden seviyorum seni keşke beytoda senin gibi olsa. :P

yanıyorum ne kadar çok ortak nokta sonu iyiye gitmiyor.

Tatildeyim. Evde olsam simdi acardim bak =((

desem yermiydin !? Kaptan sevmiyorum skype bile sirf oyun yuzunden mecbur oldugum icin uyelik alicam. Alinca konusuruz =))

Tatildeyim. Evde olsam simdi acardim bak =((

desem yermiydin !? Kaptan sevmiyorum skype bile sirf oyun yuzunden mecbur oldugum icin uyelik alicam. Alinca konusuruz =))
konuşacaz dediysem yazışıyoruz merak etme sesli konusma değil utanmana gerek yok =(( bekliyorum bakalım.

Adının Kaya olmadığını biliyoruz ama Kaya denmesinden mutlu oluyor.Forumda gezerken bi konuda görmüştüm. Bende onun için Kaya diye hitap ediyorum .

Adının Kaya olmadığını biliyoruz ama Kaya denmesinden mutlu oluyor.Forumda gezerken bi konuda görmüştüm. Bende onun için Kaya diye hitap ediyorum .

Aslinda bende internet ortaminda kimligin aciklanmasi taraftari degilim aslinda...

1 uye 21 misafir goz atiyor konuya bu ne arkadas :D

Geri