IceMachine
Aileden
Tatlıses çiğ köfteye gidin panpa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olm özeli ifşa etmesene lan.Bu senin abisinden korkup ayrılamadıgın kız mı?
Olm özeli ifşa etmesene lan.
aynen ama böyle olunca daha çok yazasım geliyorYorumları tek tek okudum ve okurken yarıldım. ByCaNeR'i inatla ve ısrarla görmezden gelmişsin
Neyse 20TL'ye hediye düşünelim bakalım :rbk:
Caner, psikolojimi bozuyorsun. Bu yüzden görmüyorum seni. Elimlen gonuşşşş!!!!11aynen ama böyle olunca daha çok yazasım geliyor
hakan hiç hediye alma kızarsa senindir kızmazsa sinirli değildir alıntı alıp cevap yazmak zorundasın hakan bu bana ve postlarıma hakarettir
isim vermek istemiyorum ama hagan argamdan konuşmuş
Caner, psikolojimi bozuyorsun. Bu yüzden görmüyorum seni. Elimlen gonuşşşş!!!!11
olm, olm seni keserim lan. kımoooon pvp.isim vermek istemiyorum ama hagan argamdan konuşmuş
Olm ben senden eldiven al felan demeni bekliodum,hiç formunda değilsin bu akşamaynen ama böyle olunca daha çok yazasım geliyor
hakan hiç hediye alma kızarsa senindir kızmazsa sinirli değildir alıntı alıp cevap yazmak zorundasın hakan bu bana ve postlarıma hakarettir
En mantıklı hediye bu geldi şimdilik.Abi 20TL ye düşündüm düşündüm aklıma marjinal bişe gelmedi yav sen en iyi 20TL kontör attır ablaya doya doya kullansın.
bu hafta sabahçıyım hiç mutlu değilim o yüzdenAbi 20TL ye düşündüm düşündüm aklıma marjinal bişe gelmedi yav sen en iyi 20TL kontör attır ablaya doya doya kullansın.
Olm ben senden eldiven al felan demeni bekliodum,hiç formunda değilsin bu akşam