Kirbythelast
Aileden
telefon kamerası ölü ama olsun ;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tatlı ama büyüyünce çok korkunç olacak bellitelefon kamerası ölü ama olsun ;
oho babamda horluyor bide bu horlarsa nasıl yatıcaz lan captainprice hikayene çok üzüldüm kardeş
çok hızlı mesaj yazıyorsun postbotum seni olası tehdit olarak görüp heykır saldırısı yapabilir dikkatli olhorlasa iyi; istediği birşeyi yapmadın mı; rölantide kalmış traktör gibi homurdanıyor
çok tatlı ama büyüyünce çok korkunç olacak belli
çok hızlı mesaj yazıyorsun postbotum seni olası tehdit olarak görüp heykır saldırısı yapabilir dikkatli ol
bu bildiğin aslan oluyor lanşu tüy dökümü bittikten sonra 1 yaşındaki hali bu oluyor; çok mu büyük olum
rott'u da koyacağım da paşa rahat durmuyor
ben haftada belki de 2 haftada 1 bu kadar seri oluyorum gardaş
bu bildiğin aslan oluyor lan
güzel ama ya tüylerine koyarsın kafanı oh misçin malı ama
biz tüylerini dikeceğiz olum;
yok len bizim ki bunun yanında sivas kangalı gibi kalıyor sadece bu uyurken çok tatlı ses çıkartıyor, bizimki horluyor
öncelikle geçmiş olsun ve uyutulmasına gerçekten üzüldüm fakat belki uyutmasan daha da kötü olacaktı senin kadar olmasa da rott. da aynı şeyleri bende yaşadım. çok şükür bizim ki iyileşti fakat hayvanlar için sağlık ücretleri oldukça pahalı.. bir kontrol; hiçbir şeyi yapmadan sadece bakmaya 70 Tl istiyorlar. allah'a şükür insaflı bir veterinerim var ve çoğu kontrolü ücretsiz, eve kadar gelerek yapıyor,aşıları da sadece benzin parasını katarak 5 tl fazla yapıyor. Bu devirde bilmediğin veterinere gitmek gerçekten cesaret istiyor. yeri geliyor cebindeki bütün parayı alıyorlar. şuan rott üzerine fazla titremiyorum, bağışıklığı tam, sağlam fakat chow chow daha 4 aylık bile olmadı. yavru iken baya korkuyor insan
sessiz bir şekilde baygın dursa beklerim sorun değil nası biliyormusun kurbandaki danalar gibiydi bir yandan kusuyor bir yandan tuvaletini kaçırıyor ayaklar istemsiz oynuyor gözler falan kaymış bilinç yok o halde 1 dakka nasıl dayanayım
ağlaya ağlaya uyutturdum.
güzel ama ya tüylerine koyarsın kafanı oh mis
olm o tüylere hergün elektrikli süpürge açıyosundur sen şimdi benim kendime bakıcam param yok köpeğe nasıl bakamen doğrusunu yapmışsın. kimi insalar var; köpeği gösteriş hava atmak için, kız tavlamak için yanında gezdiriyor. kaç tane köpek gördüm; sahibi daha 2 aylık yavruyu sokakta sürüyerek götürüyor, bir parka oturuyor. köpek orada halsiz şekilde yatıyor, o şahsiyette orada köpek ile hava atmaya çalışıyor. Veya senin durumundaki köpek sahibi; ya sokağa ya barınağa bırakıyor. Bu kadar duyarlı davranan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez
sen bir ara bizim eve uğra istersen; yerdeki tüyleri gör, bırak kafanı koymayı, ayakla bile basmazsın
olm o tüylere hergün elektrikli süpürge açıyosundur sen şimdi benim kendime bakıcam param yok köpeğe nasıl bakam
bare tüyleri atma topla bana gönder yorgan yastık bişiler yaparım benhergün nasıl açayım olum soğuğu sevdiği için balkonu ona verdik, oraya istediği gibi tüy döküyor, belli aralıklarla da temizliyoruz ama günü birlik adamı öldürür
bare tüyleri atma topla bana gönder yorgan yastık bişiler yaparım ben