• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

League Of Legends 20 RP kodları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fumetsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir tane daha, kullanan belirtirse sevinirim; REP-TR-20-FV7FCA5GRAK*EEU9

Konuyu baltalamış gibi olmıyayım da, merak ettim şimdi bu oyunu sürüsüne bereket binlerce kişi oynuyor, 10 yıl Silkroad oynamış biri olarak benimde oynamam mümkün olurmu ? Öğrenme, alışma süreci filan, zorlanırmıyım ki?

Konuyu baltalamış gibi olmıyayım da, merak ettim şimdi bu oyunu sürüsüne bereket binlerce kişi oynuyor, 10 yıl Silkroad oynamış biri olarak benimde oynamam mümkün olurmu ? Öğrenme, alışma süreci filan, zorlanırmıyım ki?

Kısaca özetliyim hocam belli bir noktaya gelmen biraz zaman alabilir 5-6 ay gibi bir süre ama herhangi bir zorlanma olacağını sanmam lol ile ilgili videoları izleyip biraz takip edersen rehberleri :)

Mehmetali bu oyun Silkroad'dan farklı olarak para yatıranın fazlasıyla avantajlı duruma geldiği bir oyun değil, kendi seviyendeki insanlarla oynayacağın için adapte olmakta sorun yaşamazsın. Vakit geçirmek için birebir, tavsiye ederim. :)

Arkadaşlar, 4 tane kod'a ihtiyacım var. Gerçekten verirseniz çok makbule geçer.

Teşekkür ederim hocam. İkisini senin sayende girmiş oldum. Kaldı iki tane daha. :) :up:

Ufak bir RP takviyesi daha :pispis

REP-TR-20-TCYKPH3MQELJL3C9

Geri