Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abi adamlar metin2 konuşuyorlar oyunda allahtan metin2 wolfteam gibi oyunlar varda çoğu o oyunlardaGavur bir başka yaklaşıyor. Aslında bizim içimizde de böyle kendini yetiştirmiş insanlar var ama çoğu annesinden aldığı 1 TL ile hesap açtırıp öyle oynuyor. Ya oyunu yarıda bırakıyor ya küsüp pes ediyor.
yok onlardan sıkıldılar artık hep lole yönelmeye başladılarabi adamlar metin2 konuşuyorlar oyunda allahtan metin2 wolfteam gibi oyunlar varda çoğu o oyunlarda
yapılıyorda weste geçicem 800 mblık patch atıyor la onumu beklicemBu EU Westte filan dil Türkçe yapılıyor mu ?
yeni başlıyoruzda kötü oynamıyoruz abi yani şöyle diyim sana midde dağıtıcam diyip first pick olan adam voli+ashe+nunu+turretin önüne kadar gidip voli geri atıyor napcam yha diyen bir adam gördüm az önce
----------
caner dili türkçe yapabiliyomuyuz la ?
PBE nasıl yapıcam varmı fikrin?
nette var ayarları türkçe oynayabiliyorsun westide araştır bılırsın
yapmayı biliyomusun?caner 800mb felan hikaye sen patch attırmamışsın sadece localeden en_gb olanı tr_tr yapıcaksın türkçe olucak
bende şuan tr & eng dillerini rarlanmış hali var 2dk bile sürmüyor 2 satır şeyi değiştirceksin ve türkçe oluyor patch de istemiyor
yapmayı biliyomusun?
ben bu pbe yi tr yapcam die offical Türkiye lol bozuldu oyna gelmiyor
bende şuan tr & eng dillerini rarlanmış hali var 2dk bile sürmüyor 2 satır şeyi değiştirceksin ve türkçe oluyor patch de istemiyor
eu west & east & tr kapalı gözüküyor bende
ben bu pbe yi tr yapcam die offical Türkiye lol bozuldu oyna gelmiyor