• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

MaxiGame Forum Xenforo 2x'e Geçiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deepblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Deepblue

~More Than Blue~
Administrator
Aktiflik
K.Tarihi
18 Nis 2007
Puanı
3,756
Merhabalar,

Henüz net bir tarih olmasa da önümüzdeki günlerde Xenforo 2x sürümüne geçiş yapmayı düşünüyoruz.

Konu ile ilgili adap, edep, ahlak ve forum kurallarını ihlal etmeden olumlu, olumsuz eleştiri ile yorumlarınızı duymak isteriz.

Ayrıca domainimizi de maxigamerz.com'dan maxigamerz.com'a geçirmeyi düşünüyoruz. Maxigame.com 2003 yılından beridir yabancı bir vatandaşın elindeydi, yıllardır her türlü tekliflerimizi geri çeviriyordu sonunda razı edip satın aldık. Geçişten sonra ana domainimiz maxigamerz.com olacak maxigamerz.com ise maxigamerz.com'a yönlendirilecek böylelikle org'u ezberleyenler mağdur olmadan otomatikmen com'a yönlenecekler.

Bunların dışında yeni şirketimiz Maxitech Electronics LTD. bugün itibari ile tam olarak tamamlanmış ve aktif olarak faaliyetlerine başlanmış bulunmaktadır. Ayrıca forum ve site için bazı henüz netleşmemiş çalışmalarımız daha var fakat netlik kazanmadığı için paylaşamıyorum. Durumlar netleştikçe sizlerle paylaşacağım.

Bilginize sunarım.

Saygılarımla.

Xenforo,hm özgün bir karar olmuş ne zamandır takip ediyordunuz zaten.
Uzun zamandır Xenforo kullanan forumda sahip olduğum deneyimleri size aktarmak istemem.Forum için hayırlı olsun.

Xenforo,hm özgün bir karar olmuş ne zamandır takip ediyordunuz zaten.
Uzun zamandır Xenforo kullanan forumda sahip olduğum deneyimleri size aktarmak istemem.Forum için hayırlı olsun.

vBulletin 5x'te karar kılmıştım hatta lisans alıp demo çalışma ve denemeler yaptın ancak hem sistemden memnun kalmadım hemde büyük bir vb kitlesi Xenforo'ya geçtiği için artık eklenti geliştirmesi çok sınırlı sayıda.

Xenforo 1x sistemini hiç beğenmemiştim ama 2x sistemi ile benim gönlümü fethettiler açıkçası. Demo sistem kurup test ettim ufak tefek sıkıntılar dışında bir olumsuzluk görmedim ancak bunlar da illaki olur fakat düzeltilemeyecek şeyler değil. Zamanla buradan çok daha güzel hale getirebileceğime inanıyorum.

Forum için en hayırlısı hangisi ise onu kullanalım. Sonuç olarak biz hep buradayız :D

Değişim iyidir. Yeni şirket de hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim.

herşeye her sekilde katlanmaya variz yillardir buralardayiz ölene kadarda burada olacagiz koca yürekli adam

XenForo'nun, vBullettin kadar esnek olmadığını duymuştum. MaxiGame'i diğer forumlardan ayıran en güzel özelliklerden biri tasarımı ve kullanışlı olmasıydı. XenForo, bu konuda sınıfta kalabilir. Domain değişimi sonrasında belli bir hit düşüşü ve forumun yıllardır elinde tuttuğu her ne kadar kalktı da dense PR'ı da çöp olacak. Emin misin abi? :)

Cesur bir değişim övgüyü hak eder. Xenforo 2x bir kaç teknoloji forumundan aşina olduğum sürüm, değişimin, geçişin uygun olacağı kanaatindeyim. Alan adı değişimde hit düşüşü elbet yaşanacaktır, fakat yıllardır peşinde olunan bir alan adını yakalamışken bırakmak da olmaz, sonuçta .com alan adı maxigame için uygun olacaktır. Bir yönlendirmeyle beraber yaşanabilecek hit düşüşünü minimuma inecektir. Hayırlı olmasını diliyorum, değişim iyidir.

Forum için ne iyiyse yine iyisini sen bilirsin abi biraz değişiklik iyi olacaktır.Yeni uzantı ve yeni şirketin hayırlı uğurlu olsun.Cesur bir karar olmuş Allah utandırmasın

XenForo'nun, vBullettin kadar esnek olmadığını duymuştum. MaxiGame'i diğer forumlardan ayıran en güzel özelliklerden biri tasarımı ve kullanışlı olmasıydı. XenForo, bu konuda sınıfta kalabilir. Domain değişimi sonrasında belli bir hit düşüşü ve forumun yıllardır elinde tuttuğu her ne kadar kalktı da dense PR'ı da çöp olacak. Emin misin abi? :)

Yeni çıkan Xenforo2 vBulletin'den daha esnek, hızlı ve geliştirmeye müsait. Kullandığımız vBullentin sürümüne geliştirme ve güncelleme desteği kesildi tamamen vBulletin 5'e yöneldiler, onu da kimse beğenmedi. Xenforo sınıfta kalmaz bize sınıf atlatır ama tabi ki ilk geçişte acemilikten dolayı öyle birden şuanki gibi iyi bir görünüm elde edemeyeceğiz zamanla düzenlenerek güzel hale gelecektir. Zaten burası da öyle birden olmadı, yıllarca düzenlene düzenlene bu hale geldi.

Hit düşüşü kısa sürede toparlanır. Xenforo'nun seo altyapısı, arama motorlarında indexlenmesi şuanda vBulletin'den daha hızlı gerçekleşmekte. PR değeri artık önemli değil ayrıca yeni domainin yaşı şuanki domainin yaşının 2 katı bu da olumlu yönde etki edecektir bize.

Cesur bir değişim övgüyü hak eder. Xenforo 2x bir kaç teknoloji forumundan aşina olduğum sürüm, değişimin, geçişin uygun olacağı kanaatindeyim. Alan adı değişimde hit düşüşü elbet yaşanacaktır, fakat yıllardır peşinde olunan bir alan adını yakalamışken bırakmak da olmaz, sonuçta .com alan adı maxigame için uygun olacaktır. Bir yönlendirmeyle beraber yaşanabilecek hit düşüşünü minimuma inecektir. Hayırlı olmasını diliyorum, değişim iyidir.

Teknopat ve SDN'yi diyorsan onlar Xenforo 1x sürümü kullanıyorlar 2 değil. 2x sürümü onlardan daha gelişmiş ve daha güzel bir sürüm, yeni çıktı zaten. Teşekkür ederim :)

Edit: SDN 2x sürümüne güncellemiş. 1 ile başlamışlardı.

Forum için ne iyiyse yine iyisini sen bilirsin abi biraz değişiklik iyi olacaktır.Yeni uzantı ve yeni şirketin hayırlı uğurlu olsun.Cesur bir karar olmuş Allah utandırmasın

Teşekkürler canım benim.

Eminmisin bro ? Biz yıllardır buna alışmıştık. Çok extrem karar olmuş bizler adına.

Gözümü kararttım bro yapacağım sanırım. Bir ton para ve zaman bayıldık domaine ve Xenforo testlerine arkaplanda, daha vazgeçmem pek mümkün değil. Bir sürü iş çıkacak ama olsun, yeniliğe ve değişime ayak uydurmak gerekir.

Yeni çıkan Xenforo2 vBulletin'den daha esnek, hızlı ve geliştirmeye müsait. Kullandığımız vBullentin sürümüne geliştirme ve güncelleme desteği kesildi tamamen vBulletin 5'e yöneldiler, onu da kimse beğenmedi. Xenforo sınıfta kalmaz bize sınıf atlatır ama tabi ki ilk geçişte acemilikten dolayı öyle birden şuanki gibi iyi bir görünüm elde edemeyeceğiz zamanla düzenlenerek güzel hale gelecektir. Zaten burası da öyle birden olmadı, yıllarca düzenlene düzenlene bu hale geldi.

Hit düşüşü kısa sürede toparlanır. Xenforo'nun seo altyapısı, arama motorlarında indexlenmesi şuanda vBulletin'den daha hızlı gerçekleşmekte. PR değeri artık önemli değil ayrıca yeni domainin yaşı şuanki domainin yaşının 2 katı bu da olumlu yönde etki edecektir bize.

Teknopat ve SDN'yi diyorsan onlar Xenforo 1x sürümü kullanıyorlar 2 değil. 2x sürümü onlardan daha gelişmiş ve daha güzel bir sürüm, yeni çıktı zaten. Teşekkür ederim :)

Teşekkürler canım benim.

Gözümü kararttım bro yapacağım sanırım. Bir ton para ve zaman bayıldık domaine ve Xenforo testlerine arkaplanda, daha vazgeçmem pek mümkün değil. Bir sürü iş çıkacak ama olsun, yeniliğe ve değişime ayak uydurmak gerekir.

O halde hepimiz adına hayırlı olsun.

Pek iyi karar olmuş yenilik her zaman iyidir forumu canlandırır bu kadar yenilik MaxiGame için hayırlı olsun.:'(

Xenforo 2x ye geçmek yerine vb 5 sürümüne geçilmesini tavsiye ederim Xenforo 2x forumlarda editleme özelleştirme ve eklentiler vbulletin kadar yaygın ve kullanışlı değil malesef

Xenforo 2x ye geçmek yerine vb 5 sürümüne geçilmesini tavsiye ederim Xenforo 2x forumlarda editleme özelleştirme ve eklentiler vbulletin kadar yaygın ve kullanışlı değil malesef

vBulletin 5 kullanan yok ve eklentisi de yok, desteği de yok haliyle. Tüm vBulletin kullanıcıları Xenforo'ya geçti. Xenforo 2 çıkalı bikaç hafta oluyor eklentiler yaygınlaşır önemli değil kitle olduktan sonra.

Geri