qnq burası yakacık galiba bende tam bilmiyom ama üstündede şu vardı dün bu renk bişey giymedinmi saçında aynıydı imkansız olm başka biri olamazzz
Benzettin herhalde. Ben bayağıdır uğramıyorum Kartal'a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
qnq burası yakacık galiba bende tam bilmiyom ama üstündede şu vardı dün bu renk bişey giymedinmi saçında aynıydı imkansız olm başka biri olamazzz
Benzettin herhalde. Ben bayağıdır uğramıyorum Kartal'a.
Anlatamıyorum galiba. Yavrum ben Kartal'da değildim. Dünde orada değildim. Evimde açmış konyağımı içiyordum.qnq burası yakacık galiba bende tam bilmiyom ama üstündede şu vardı dün bu renk bişey giymedinmi saçında aynıydı imkansız olm başka biri olamazzz
qnq buranın önünde biriyle konuşarak geçiyordun olm bu sen değilsen senin ikizini annenler evlatlık vermiş başkasına xd
Anlatamıyorum galiba. Yavrum ben Kartal'da değildim. Dünde orada değildim. Evimde açmış konyağımı içiyordum.
Ya olm burası Kartal mı .kk? Kurfalı diyeceksin. Evet dün oralardaydım.qnq buranın önünde biriyle konuşarak geçiyordun olm bu sen değilsen senin ikizini annenler evlatlık vermiş başkasına xd
Cahillik böyle birşey qnq xd saç tarzın değişik ama cuk oturmuş sana yakışmış ve yolda beni görememe nedenini anlıyorum etrafımı kızlar sarmıştı adımı telimi felan sordular :s
Ya olm burası Kartal mı .kk? Kurfalı diyeceksin. Evet dün oralardaydım.
Hımm yakışmış diyorsun. Zaten kendime iyi gelmese yapmam bro. Ve ben seni görmediğim için kızları da göremedim. Yoksa hemen yanındaydım. ispisCahillik böyle birşey qnq xd saç tarzın değişik ama cuk oturmuş sana yakışmış ve yolda beni görememe nedenini anlıyorum etrafımı kızlar sarmıştı adımı telimi felan sordular :s
qnq bu kurfalı bi değişik tatbakda 30 dakka sıra beklemek nedir yav
Hımm yakışmış diyorsun. Zaten kendime iyi gelmese yapmam bro. Ve ben seni görmediğim için kızları da göremedim. Yoksa hemen yanındaydım. ispis
nolcak be qnq xdYav caner konuyu nereye getirdin yine kaybol olm konumdan banlıyorum seni konumdan